What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ești cam matinal meștere!! :)
Azi am fost și am cules o floricică care am avut-o la out din cele 9 semințe care le-am pus în primăvară a rămas doar una și asta foarte mică , dacă am 5 g uscat e bine! :muahaha:
Dar îmi place cum arată , e superbă , muguri sunt movi la culoare! Poate găsesc o poză să pun !
picture.php

L.E.:
picture.php

picture.php

plm

Member
Bun, azi merg s-o tai si eu pe a mea, tot cam la 5-6g uscat ma astept si eu, dar nu asta conteaza in final ci experienta dobandita. Pana una alta hai sa mai construim unul

Sargemilla

Member
Apropo de harvest, a mea uscata a avut 18.5, dupa aproape 6 luni de crescut :)

Nu ma plang deloc, nu am investit nimic in planta asta. Rupe fain si gustul ii genial. Lamaie si ceva mango daca fortez un pic.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Dar a mea nu a fost îngrijită deloc, fără pământ deloc soare cam o ora pe zi , nu am udato niciodată de când am plantato în pământ ! Și nu mă așteptam să culeg ceva! Dar daca a ieșit de câteva jointuri , de ce nu?? Deocamdată nu știu cum sparge trebuie să aștept să se usuce măcar , că oricum curring nu vede!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cam putin pentru outdoor. Am scos si afara 15-20 gr per planta fara ingrijire, si am scos si la geam cu soare de toamna 20+ grame per planta doar cu apa. De aia mi se pare putin sub 10 grame.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu nu mă mai asteptam la nimic, prima oara mă gândisem ca nici nu va supraviețui! In fine! Să mai bãgãm un cui în ușă! :smoker:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai asa am zis si eu, ca pregatisem vreo 20 plante sa le pun out, si am crezut ca am timp sa ma ocup de ele. Pana la urma am avut timp doar sa le plantez, sa mai dau o data pe la jumatatea lui septembrie pe la ele ca sa vad daca mai traiesc si cam cand ar trebui recoltate, si apoi sa merg sa le recoltez. A mers bine, mai ales ca a fost un grow low cost, adica nu am bagat cate un sac sau jumatate de sac de pamant per planta la plantare, ci doar cativa litri. Am avut noroc de o zona relativ umeda totusi.
PUFF, PUFF, PASS!!! Mai am de 2 cuie! Adica asta si inca unul.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ieri am băgat tot ce am mai avut! Astăzi trebuie să mă duc să fac aprovizionarea!
Și toți au iarba încă umedă! Și mă cam enervează că nu sparge bine când e umedă și plus că nu o pot mărunți cum trebuie , nici în grinder nici între degete!
Dar am întâlnit multe modele interesante,și câte o data mai găsesc și câteva semințe prin Bud! Le colecționez dar nu prea cred că va fi ceva de capul lor!
Aici ai noroc că dacă găsești semințe in Bud știi sigur că tatăl nu a fost haldan, pe aici nu crește deloc Rudy sau industrială!

Și încă ceva , un bătrân grower Mia zis așa că el când a plantat din semințe , de fiecare dată ia ieșit material bun de fumat , au fost semințe mici și firave, iar când a plantat semințe mari și frumoase materialul a fost de kk! Ce pareri aveți voi?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
seminte mici = majoritar sativa (sau canepa)
seminte mari = majoritar indica
seminte firave (necoapte) = iarba culeasa prea devreme sau polenizata prea tarziu (de obicei de la out)

plm

Member
Am scos si eu vreo 32 uda, dupa structura, cred ca o sa ma aleg la final cu vreo jumatate uscat dupa trim si fara krakovii:))

Si la mine tovarasii au cules de curand dar au uscat-o bine, insa mai are de mancat pana sta la cure vreo 2 luni, am fumat vreo 5 soiuri saptamana asta dar inca mai incape.

Azi cand m-am trezit am dat o pipa si cand am vrut sa dau mai tarziu la munca din vape am uitat sa pun si material si m-am ofticat si pentru asta acum cand ajung acasa incarc o pipa cu kief grav

Latest posts

Latest posts