What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca o tin tot asa si maine.. fac 2 zile pauza. N-ar strica, ca parca am devenit aproape imun la cuie. O fi de la cat kief am tot bagat in ultimele luni? :joint: :muahaha:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Sincer nu m-ar mira că ești imun la cuie!! Eu mai târziu voi fuma cuie in loc de tutun!
Foarte repede îmi crește toleranța, dar nu știu de ce doar am avut o pauză de 2 săptămâni;!!!! Fumuri ușoare Explo! :smoker:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Nu am uitat , cum sa uit de prietenul meu, la nevoie nu mă lasă!! :joint: :smoker:
Fumuri ușoare explo!
Cred că pe vineri mai bag un update!
Că trebuie să le bag un ghiveci mai mare, o zi le-am lăsat cu becurile cam depărtare și sau lungit un pic , am sa le îngrop până la primul set de frunze! Daca vreau sa fac LST masiv ar fi mai bine sa le fac transplantul in ghivece finale??
:tiphat: puff puff pass !!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Spor si tie!
Cred ca ar fi mai simplu sa incepi lst-ul dupa ce sunt in ghivecele finale.
Puff, puff, pass! De abia astept sa ajung la praful meu de stele de "acasa".

plm

Member
Stati linistiti ca sunt si eu aici pe baricade, inca mai am niste kief si rupe tare orice ar fi am zis ca mai stau putin dar na...

Latest posts

Latest posts