What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Sargemilla

Member
Daca te prinde cu cateva plante in casa si nu esti bagat la trafic, nu ai antecedente penale si esti asa in mare un cetatean normal si productiv, nu cred ca primesti pedeapsa maxima (adica 2 ani cu suspendare), ci in cel mai rau caz ma astept la 3 luni cu suspendare. Cel mai probabil caz, cred ca ai lua o amenda penala (plus confiscarea, desigur).

Era o stirea ca or fost prinsi niste aradeni cu plantatie in toata regula si au luat 3 luni cu suspendare + etc. Dar daca esti cheloo si te stie lumea, primesti maximul de 2 ani cu suspendare si munca in folosul comunitatii pentru 10g.

Traiasca regimul!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Acum, acum !! A primit un mic cadou , un mugure cat un ou pentru a se lauda că a crescut iarbă după sfaturile mele și chiar ia ieșit marfă bună, i-am zis că voi cumpăra niște semințe de wappa si îi voi da câteva că el fumează mult și nu îl mai i-a și acest strain are THC forte ridicat, așa poate îl va mulțumi!! Acum mă duc să gust din ce mi-a dat! :smoker: :joint

L.E.: Chiar e bună marfa!! :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mai mergem și noi la biserică azi??
Glumeam că doar nu sunt jtm , :muahaha:
Mai rulam și noi azi un cui de 28??

Eu m-am apucat de dimineață !
Acum îl bag pe al doilea! :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu is tot pe pipa cu kief. Atat de tare am folosit-o in ultimul timp ca i-am tocit baza de la atata ridicat si pus la loc pe masa. Si e din otel inoxidabil, dar tot s-a "rotunjit" la colturi.

cristocel420

Active member
Salut

Salut

Drogatiloooooorrrr,uaaazeeeee?Eu fac un sober october,si de tine viata cu mine intr-o luna ma apuc si eu de un grow cu sative ,Honduras,ethiope,green haze si guatemala.Bafta cu grourile si felicitari pt recolte.