What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

plm

Member
Tot ce mai am sativa dom e SSH 70/30 si nici aia nu se compara cu o sativa 100% iar restul mai am niste CBD unknown si kief din Lemon Kush cu ceva Critical din primul meu grow de acum 1 an.

In curand schimb locatia si nu o sa mai am panici si cred ca o sa mai documentez si aici un grow ca pe ultimele 2 le-am facut super stealthy ca am avut fixurile mele, nici nevasta-mea nu a stiut:))

In fine, am pe drum cateva bucati de faimoasa NL#5 Haze si bagam o tura ca si asa vine sezonul rece si pot scoate distrugatorul de 600w hps fara sa mai am stres de gestiune climatica ca am cooltube-ul imprumutat momentan si nu am putut scoate artileria grea pe vara:))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am bagat si eu niste nl x haze zilele trecute, nu era atat de hazey ori sativa pe cat m-as fi asteptat, dar highul foarte placut.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Am de recuperat boss !!! Am băgat azi un 0,5 in doi și mă rupt vreo 4-5 ore!! Care pe mine in general mă ținea maxim 2 ore sau am dat peste ceva bun și nu știu ! In fine , e bine că am ce fuma , restul mai puțin contează! Poftă bună maestre!

plm

Member
Eu sunt la munca si am dat 3 pedale din vape si m-a lesinat rau, cred ca am incurcat materialul... imi vine sa ma intind, d-abea astept sa plec acasa :))

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu tot la muncă !! Am băgat și eu un jointic! Am impresia că cad jos din scaun! Diseară mai bag unu! Servici ușor! :smoker:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Puff puff pass! Abia am terminat de fumat jointul! Scriu acum că după nu mai sunt in stare! Deja îmi tremură degetele pe ecran! Hahahaha !!!! :smoker: :joint:

plm

Member
Nu stiu cum e la altii si prin marile orase ale tarii si
ce mai coc autoritatile pe teava, dar aici e liniste de ceva timp bun sau poate e linistea dinaintea furtunii, cine stie...

In fine, sunt la munca acum si in 10min ma duc sa vad ce mai zice vape-ul, de data asta am luat SSH-ul la mine n-am mai incurcat indica dom, ca iar dorm pe mine :))

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu am luat-o în forță de dimineață , la 7 la joint si cafea , bineînțeles tot la muncă sunt! :joint:

P.S.: am pus la încolțit niște semințe de Super Hindu Kush regulare (sumo seeds), să fac niște semințe pentru rezervă (colecție) ! Și mă gândeam să fac un jurnal, crezi că va fi de folos cuiva explo?
:joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sigur va fii de folos cuiva, ciudat e de ce nu mai zice nimeni nimic.. de venit pe aici sa citeasca sunt destul de sigur ca vine inca lumea.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Cu siguranță sunt muți care vin și doar citesc , se informează, știi că paranoia e mare in Romania! Îmi amintesc când am plecat cum stăteau lucrurile și nu cred că sau schimbat mult lucrurile de atunci!

plm

Member
Dpdv al legii nu s-a schimbat absolut nimic, insa devine din ce in ce mai tolerata, cel putin in randul cetatenilor pentru ca din ce in ce mai multa lume aude de ea si incepe sa cam faca diferenta intre weed si legale sau alte substante care merita cu adevarat termenul de droguri, plus ca de 1 an incoace da la stiri mereu persoane prinse ca au crescut si etc deci din ce in ce mai multa lume se apuca de crescut...

In prezent este proiect de lege sa-i lase in pace pe consumatori, adica autoritatiile nu mai au voie sa fileze pe cei care nu fac trafic si chiar daca neoficial sunt filati si prinsi, probele vor fi considerate neconcludente in fata instantei.

Deci daca acum 3 ani faceai puscarie pt un 0.5 de la anul poti fi lasat in pace.

Cunosc cazuri care au facut trafic si prinsi cu peste 400g si s-au ales cu dosare penale si arest la domiciliu timp de 6 luni si munca in folosul comunitatii... practic sunt prea multi si nu au ce sa le mai faca, puscariile sunt pline de soferi inconstienti, talhari si tigani

Cat de cretin sa fii sa declari razboi unei plante...

In momentul de fata este legal consumul in scopuri medicinale dar materialul sa aiba o concentratie mai mica sau egala cu 0.3% THC si cand ma refer material zic tinctura, ulei nu si bud in stare raw, sau edibles pentru ca, cultivarea este complet ilegala si criminalizata deci raspunzi penal.

Cam asa sta treaba in momentul de fata in ro.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mă bucur sa aud că România a făcut un pas in fata,dar ( mai are de mâncat mămăligă) până se apropie de alte țări !
Încă vreo 20 ani de acum înainte!

Latest posts

Latest posts