What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Inca unul cu bud si kief. L-am rulat de vreo 3 ore, am fumat cam de atunci la el, acum l-am terminat de fumat.. nebunie pura.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mai fumăm și noi ceva???
Eu nu mai am ce că am ajuns in Romania!
Așa că poftă bună pentru cei care au ce !!!
Deocamdată am sa rezist!
Poftă bună!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai fumăm și noi ceva???
Eu nu mai am ce că am ajuns in Romania!
Așa că poftă bună pentru cei care au ce !!!
Deocamdată am sa rezist!
Poftă bună!

Cum mai e bre pe acolo?
Am facut un j cu vreo 1 gr+ de kush si peste juma de gr de kief.. arde ca grenada numai in forja de la kief.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asa ok,si la 3 becuri sa zicem cu consum normal cat m-ar ajunge?

De unde sa stiu eu domne ce becuri ai tu si ce consum normal au? Is becuri pe piata de la 2-3w la sute sau mii de w. Cel mai simplu calculezi in functie de ce becuri ai. Formula e pe forum, la sticky parca.
A.. si daca te referi la 3 becuri led de 9-15w, nu te astepta la prea mult de la acele plante. Eu as merge pe un minim de 9 becuri de-alea chiar si la un microgrow.

Sargemilla

Member
Trebuie sa fi mult mai specific ca sa primesti un raspuns pe masura. Eu de exemplu platesc 50-60 de lei pe luna pentru setupul meu. 5 becuri CFL de 23W care merg 18h pe zi si un ventilator de 30W care merge non-stop, plus niste mici consumatori neglijabili

Cam 0.7 lei per kWh
laughing.gif

plm

Member
Hai sa lasam putin calculele si sa trecem direct la fumat, eu am chef de un cocktail azi, avem aici aprox cate 0.3 din ambele, cea verde este SSH (Super Silver Haze) si Nightshade CBD

Attachments

• 20180929_181445.jpg
    20180929_181445.jpg
    25.9 KB · Views: 17

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Cum mai e bre pe acolo?
Am facut un j cu vreo 1 gr+ de kush si peste juma de gr de kief.. arde ca grenada numai in forja de la kief.

E o liniște completă!
Toată lumea e plecată prin alte țări!!!!
La scară nu se mai aduna nimeni!
Bate vântul!!
Sau scumpit toate pe aici!
Dar poate sau mai ridicat un pic salariile, asta nu știu!
Îmi vine un sentiment de disconfort când văd că nimeni nu mai este , măcar să mai schimbi o vorbă, din când în când mai întâlnești cate un moșneag care e Bucură că te vede!
Fumuri ușoare!

Sargemilla

Member
bate vantul si ii plin de batrani in orasele mici. in orasele mari, alea 4-5 ii foarte ok. plin de tineri, populate, multa distractie si crede-ma ca ai ce face.

plm

Member
Intr-adevar sunt alte oportunitati in orasele mari, depinde si de ceea ce stii sa faci si cat de bine faci, dar si mai multa garda si operatiuni de amploare, mare grija.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Aproape ca as zice ca unul dintre voi zice "stai acolo ca-i bine!", iar altul incearca sa spoiasca o imagine a unei romanii schimbate, gata sa ma primeasca cu bratele deschise.
Mi-e greu sa cred ca e mult mai bine de cat cand am fost ultima data pe acolo.. desi mi-e dor de casa (si cand zic casa ma refer la familie si prieteni apropiati), parca e bine si aici.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Poftă bună explo!
Eu am așa o poftă de un jointic!
Dar am cules haldan o sacoșă plină!
Și o sticlă de alcool de 96 de grade, dar nu o desfac o păstrez pentru Cehia că acolo nu am găsit nicăieri! Și din haldan voi face o cremă pentru tata pentru psoriazis!

Farcash

Member
Am dat azi un cui din ala tapanos inainte de facultate :)).Eram prins in transa la curs,vibram cu toate notiunile si formulele noi de parca le stiam.Faza si mai ciudata este ca m-am prins si foarte bine de ce s-a predat.God bless sativa.