What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Sargemilla

Member
Finally home! Am fost 6 zile plecat in delegatie si n-am fumat nimic acolo, doar un cui facut cu putina iarba pe care am bagat-o intr-un colt de buzunar :D

Toate bune cu plantele la intoarcere. Aia mica si setoasa (primeste apa si de 2 ori pe zi) i-am facut un sistem de udare care a functionat perfect. Am pus un lighean cu apa putin deasupra ei si l-am conectat la ghiveci printr-o sfoara de 3mm.

Mai are o saptamana, maxim 10 zile pana la harvest. Mirosul ei ii absolut superb, nu inteleg cum poate sa miroasa atat de frumos. Miroase putin spicy si foarte fructat... putina lamaie poate pe acolo. ZERO skunk si ZERO miros in casa. Sta in living fara nici o filtrare sau ventilatie si nu pute absolut deloc a iarba in casa. Nici planta in sine nu aduce a iarba daca ii mirosi buzii.
Pofte bune!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cam da, nu ca nu ar fi sigur, dar mai bine sa fie si mai sigur..
Si de nu folosesti vpn, macar nu intra si tu de pe un ip ce poate fi urmarit pana la persoana ta sau locatia growului. Putina atentie in plus te poate feri de eventuale neplaceri.

Pana una alta, hai sa ardem un blunt!

Sargemilla

Member
si eu visez la unul, dar cuiul nu-l va inlocui niciodata si atunci ii putin cam mare investitia doar ca sa fie folosit ocazional. Mie imi place sa fac cate un cui urias combinat cu niste tutun si sa trag de el cateva ore :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sa stii ca asa am zis si eu la inceput. Dar daca il pun pe masa in living sau pe birou ca sa fie la indemana, pai nici o sansa sa mai stau de cuie cat sunt acasa. Ba chiar il mai iau si cu mine pe la munca sau cand plec cateva zile pe undeva.

plm

Member
Da si eu ziceam, ca ce ma complic eu cu toate chestiile astea, dar intre timp mi-am luat si vreo 2 pipe dintre care una e de kief, am si bong, dar cu vape-ul e lejer rau cand vrei sa dai 2-3 pingele repede la munca in pauza sau oriunde unde nu prea ai timp sa stai sa fumezi un joint intreg darmite sa-l mai si rulezi (tre sa iei foile si filtre dupa tine, grinder, etc e mai complicat) ca poate nu ai unde, mai ales cand mergi la drum lung, cand faci popas de 5-10min, pac mai dai pedale:))

@Gantz, e tare rau PAX-ul are un design minimalistic dar in acelasi timp eye appealing asa, plus ca pare foarte stealthy, pt necunoscatori pare a fi un mini power bank:))