What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Atunci kief să fie!! Cu siguranță sa strâns ceva in grinder!!
Primul puff a fost ierbușoară!
Poftă bună !

Acum dacă tot sunt pe altă planetă, pot pune și o întrebare?
Una așa mai deocheată??
Dacă am 4 plante auto fem. Și-i dau un pic de argint coloidal sa o stresez pe una dintre ele și cu polenul de la ea sa arunc pe celelalte 3 , care sunt aceleași strain pot obține semințe pentru la anul la out, si toate vor fi auto?? Și la fel de potente??

plm

Member
Am vazut acum recent ca baietii al carui magazin nu vreau sa dau nume, ce se ocupa cu vanzarea de diferite articole smoking rolling etc, chiar si o colectie uimitoare de seeds de la diferiti breederi de top, s-au decis sa importe in Romania din Italia ca inca nu e legal crescutul sub nici o forma, o specie de canepa numai cu CBD, ei sustin ca in momentul de fata se afla la laborator pentru testare sa vada concentratie, si daca primesc acordul vor putea comercializa direct din magazin, si chiar si comenzi online, vad ca au si ulei de CBD, care in lege scrie ca este ok, si am vazut si mai multe farmacii online cu ulei de CBD, nu stiu ce sa zic... pare prea frumos sa fie adevarat, daca e asa, pai RO a facut un mare pas in directia cea buna zic eu...

Si mai e o chestie interesanta

" Legislatia Romaniei permite cultivarea substantelor aflate sub control in scop medical si stiintific si cu aprobare de la 2 Ministere"

din asta reiese ca romania poate cultiva cannabis in scop medicinal

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Se poate dar aia nu inseamna ca e legal pentru un om sa creasca la el in casa nici macar canepa fara thc fara autorizatie speciala. Citeste legea, orice planta cannabis sativa este interzisa. Si na, autorizatiile alea is date atat de greu ca iti vine sa renunti la orice gand de genul asta.

Vallejo

New member
Salutare baietii, multa pace, am intrat si eu pe aici pus pe grow, o sa vin in curand cu cateva materiale , astept sfaturi, am impresia ca am nevoie de cateva XD . :))