ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
fain. ma bucur ca am auzit de el. ma gandesc si daca reusesc sa ma organizez o sa fiu acolo. Biltele am vazut ca is super moca, deci banii nu-s o piedica
Am cumpărat niște făină de oase pe care scrie că se pune până la @120 g la 10 litri de pământ! Voi cum l-ați folosit și în ce cantități? Și să înțeleg că se folosește pentru perioada de înflorire, sau spun greșit?
PS : fumăm cum sa nu, in doua minute e gata cuiul !
Eu adaugam 5-10 gr per litru o data la 2-3 ture. Daca dai in flower e posibil sa nu apuce sa se absoarba prea mult pana termini inflorirea, in functie de cat de cat de activa e microbiologia solului poate dura de la cateva saptamani pana la cateva luni pana simti adaosul de faina de oase. Acum merg pe o reteta fara faina de oase.
pofta la fumat! fac si eu unu pe fuga ca mai incolo trebuie sa ajung undeva.
Buzii din planta mica nu cred ca mai progreseaza nimic. mirosul a ramas acelasi, la fel si gustul. Miroase a fan, sau mai degraba a iarba taiata acum cateva zile. Dupa ce o rup, intr-adevar mirosul se schimba si miroase BINE, a iarba. Ceva nu a mers in procesul de curing sau uscare si ma bucur ca am avut o cantitate mica cu care sa ma joc.
1. Uscarea a fost gata in 3 zile. Cam repede, next time o sa pun ceva filtre peste gaurile de intake sa incetinesc si mai mult airflowul in cutie
2. O sa cumpar borcane de dimensiunea potrivita. La cat de putin am avut acum nu am reusit sa umplu borcanul 2/3 sau 3/4, era la 1/4 si am impresia ca asta s-ar putea sa fie cauza principala.
3. O sa imi cumpar un higrometru suficient de mic incat sa incapa in borcan
Higrometru pentru cutii de trabucuri (umidor? Mama Masi de nume) Sunt mici și destul de bune din ce am citit. Sunt ieftine pe eBay șau aproape aceleași dimensiuni ca un capac de sticla de cola
Numa sa si fie ceva brand. Chinezismele, mai ales cele mecanice pot avea erori de peste 20%. Eu la orice humodor am primit sau cumparat a trebuit pana la urma sa le schimb pe cele gasite in cutie ca sa arate ceva cat de cat corect. Problema e ca daca vrei un rhmetru bun pentru humidor, vei plati pret premium, ca doar colectionarea de trabucuri e hobby scump. Cam ca la produsele pentru grow cumparate din growshop. Dai un ban dar stii ca nu-l mai ai! ))