panas1
Member
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Αυτή η νοοτροπία του Έλληνα να αμφισβητεί τους γύρω του και να νομίζει ότι,είτε λένε ψέμματα,είτε ότι αυτό που έκανε κάποιος δεν είναι εφικτό,είναι πραγματικά σαν μια κατάρα που μας έχει πέσει πάνω μας και δεν μπορούμε να την βγάλουμε από πάνω μας.[/FONT]
+++ λοκο
Ας το συνεχίσουμε χωρίς την προσωποποίηση...
πιο έλεος δε γίνετε δηλαδή.. στο θέμα που πάει να αγγίξει την "χαζή" ωρες-ωρες νοοτροπία που υπάρχει μερικές φορές.. και ενω 1-2 είπαν ωραίο θέμα (ενας απ αυτούς και μοντ)...
τσουπ... κλείνει το θέμα χωρίς καν να διαμαρτυρηθούν οι δυο που αναφέρθηκαν (επι παραδείγματος) στο ποστ του λοκο...
στο ξεκίνημα του ποστ μάλιστα λέει οτι δεν αναφέρετε στο λετι και φιλι.. αλλά με αφορμή κάποια ποστ αυτών το είπε..
===
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Με αφορμή [κάποια πρόσφατα ποστς] και επειδή με απασχολεί μέρες αυτή η νοοτροπία που υπάρχουν σε ορισμένα post μερικών μελών ανοίγω αυτό το θέμα έτσι ώστε να συζητήσουμε για την νοοτροπία(λες και είναι κατάρα)που κυριαρχεί στο γραπτό και προφορικό λόγο των Ελλήνων.
Δεν θέλω να κρίνω κανέναν για τα γραφόμενα του όπως δεν θέλω να με κρίνουνε,ο καθένας είναι ελεύθερος να σκέφτεται και να γραφει ότι του γουστάρει.
Όπως δεν θέλω να πάρω κανενός το "μέρος" αφού δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι...ισα ισα να μοιραστούμε
Σε μερικά post[δεν μιλάω συγκεκριμένα για τα 2 μέλη που ανέφερα πιο πάνω]υπάρχει μια "φιλική" αμφισβήτηση,την οποια δεν καταλαβαίνω.
Ποιος ο λόγος κάποιος να πει εδώ μέσα έβγαλα 500 κιλά φούντα και αυτό να είναι ψέμα;
θα τον κάνει διάσημο;
θα του δώσει κανένα πραγματικό έπαινο στην ζωή τού;
θα έχει κέρδος από αυτό;
Είναι πολλά τα θα που πρέπει να αναλύσουμε με τους εαυτούς μας κυρίως.
Αυτή η νοοτροπία του Έλληνα να αμφισβητεί τους γύρω του και να νομίζει ότι,είτε λένε ψέμματα,είτε ότι αυτό που έκανε κάποιος δεν είναι εφικτό,είναι πραγματικά σαν μια κατάρα που μας έχει πέσει πάνω μας και δεν μπορούμε να την βγάλουμε από πάνω μας.
Ναι μεν οι συζητήσεις γίνονται σχεδόν πάντα σε φιλικό κλίμα,αλλα πιστεύω ότι πρέπει να υποστηρίξουμε και την φυλή μας όσο κανέναν άλλον,όταν ξέρουμε ότι είναι σωστοί και προπαντός όχι ΨΕΥΤΕΣ [/FONT]
στο quote άλλαξα το μοναδικό σημείο που έλεγε για 2 τυχαία νικ-νέιμς και με μπολντ τα σημεία του λοκο που λεει οτι ΔΕΝ λέει για αυτούς
Καλημέρες