What's new

Να το κόψω ή να μην το κόψω?

Fountikos

New member
Να το κόψω ή να μην το κόψω?

Καλησπέρα σε όλους!
Εδώ και κάποιο διάστημα φύτεψα έναν σπόρο που ήταν δώρο σε άνα περιοδικό που αγόρασα στην Ισπανία.
Ο σπόρος ήταν λοιπόν ένα Big Bud X Northern Lights Auto από την World of Seeds.

Δεν είχα ξανασχοληθεί με autoflowering strains και μάλλον δεν θα ξαναασχοληθώ αφού δεν βλέπω κάτι το θετικό στην όλη υπόθεση.
Τεσπα αυτο που θα ήθελα από εσάς είναι να μου πείτε την γνώμη σας για το αν είναι έτοιμο να κοπεί ή αν θέλει και άλλο.
Εμένα μου φαίνεται ότι θέλει καμια βδομαδούλα με δέκα μέρες ακόμα αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.

Η World of seeds αναφέρει ότι χρειάζεται 60 μέρες ανθοφορίας αλλά εγώ το έχω πάνω από 80 μέχρι τώρα.

rory

Member
nomizw oti thelis ligo akomi.gia poio sigoyra na paris ena mikroskopio kai na kitazis toys kristaloys.otan einai diafanes einai agoyroi,otan tholonoyn kai meta kafetiazoyn(sinithos to koboyn 50% tholoi 50%kafe) mporis na kopsis.
elpizw na se boithisa.

Fountikos

New member
Ευχαριστώ παιδιά!
Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι θελει καμια βδομάδα με δέκα μέρες ακόμα.
Rory δυστυχώς δεν εχω ακόμα μικροσκόπιο αλλά θα είναι μέσα στις επόμενες αγορές μου.
Οπότε αυτά που γραφει στο site της World of seeds για 55-60 μέρες μπαρούφες ειναι.
Από την άλλη όμως από πότε μετράς στα autoflowering?
Μήπως έχει κανείς σας εμπειρία?

theoagos

Member
Δωσε macro στο λαο !!!!

Δωσε macro στο λαο !!!!

μπρο δυστηχως απαντηση δεν εχω στο ερωτημα σου αλλα ενα θελω να πω...........
macro:groupwave:macro :groupwave: macro:groupwave:

Fountikos

New member
Μου έχει σπάσει την μύτη λέμε. Οχι ότι είναι δυνατό το άρωμα του αλλά βγάζει κάτι το φρουτώδες που με κάνει να θέλω να το γευτώ...

:smokeit:

tjo

life gardener
Veteran
E kopsto tote,ti kathesai?? an einai na kopseis to mayro kalutera
na kopseis to dentro.:tongue:
den einai kai entelos agouro an auto fobasai:)