What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

מזל טוב לתיקון עולם!!!

מזל טוב לתיקון עולם!!!

קראתי היום מאמר בעיתון היי טיימס האחרון מאמר קצר באורך חצי דף,על זן של תיקון עולם
הם נתנו שם הרבה כבוד לזן המיוחד אשר אין בו טי אייץ סי ויש בו אחוז גבוהה בטירוף של סיבידי 17%
אני חושב שחשוב לפרגן ובהחלט מגיע להם
אני לא מאמין שזה כזה פשוט להיכנס להיי טיימס והם כותבים שם דברים מאוד טובים על ישראל בגדר אחת המובילות בעולם בתחום

בלי קשר אני ממליץ לחפש אולי באינטרנט את החודש הזה או אם אתם רואים זה בהחלט מגזין נחמד
יש שם החודש כמה טיפים מאוד נחמדים וכתבה אחת שממש אהבתי זה כתבה על השיטות גידול של המגדלים בקנאביס קאפ
הם עושים שם סקר של כל המנצחים ואיך הם גידלו
באיזה שיטה
עם איזה מצע
עם איזה דשנים
מייחור או מזרע
יצא מאוד מעניין
:)
ויש שם הסבר מעולה על איך להכין חשיש משקיות של מיצוי הרבה יותר נקי ואיכותי
הרבה טיפים שלא שמעתי מאף אחד עד היום ותשמע התמונות של החשיש... אייי.... כואב הלב :)

shoresh420

Member
לא מבין

לא מבין

אכן, "אבידקל" הוא נכון להיות להיום הזן בעל התכולה הגבוהה ביותר של סיבידי (באמת כמות מטורפת 16%)
וכמעט ללא טיאצסי (!!!) לעומת זני הסיבידי שיש ברחבי העולם שבהם יש יחס של 1:1
אבל תיקון הם לא היחידים, יש שיתוף פעולה די חדש של מיסטר נייס עם חברה בשם רסין סידס מספרד וחורחה סרוונטס (שהמציאה זן הידוע בתכולה הגבוהה שלו של סיבידי הנקרא קאנאטוניק ואלו שניסו מדברים על סטלת גוף בלבד!! - מעניין לנסות) והשיתוף הזה נקרא
CBD Crew///
היתה פה גם נהירה מתוקשרת לפני שבועיים או משהו כזה של עיתונאים לארץ לסקר את הקנאביס הרפואי ולהצהיר שאנו מהמתקדמים בעולם...חבל שלא מדברים על כל ההתוויות שלא מוכנסות לרשימה, על רוני גמזו ה-#$%#^& שהורה לצמצם את מתן האישורים גם במחיר, שימו לב, "פגיעה באלו היכולים להשתפר רפואית" (!!!), ועל 100,000 החולים במדינת יש-רע-אל, המחכים חודשים ארוכים לאישור המיוחל...
חוץ מזה, מי שיצא לו לבקר במרכז החלוקה באברבאנל ראה איך נראים הדברים...אבל על איכות החומרים (של תיקון ושל בטר) אין עוררין, מהטובים שיש בנמצא..
כולי תקווה שיוסדר עניין הקנאביס הרפואי במהרה ויביא מזור לאלו הצריכים בכך,
ויהיה שינוי חוקתי משמעותי בנוגע למדיניות ההפללה של צרכנים...
ד"א, כולם שמעו על "דור האמת" ? כי עכשיו זה הזמן להתפקד ולחזק את התנועה היחידה הפועלת כיום לשינוי בנוגע לקנאביס...
:tiphat::ying: