What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

MYLAR?

G

Guest

Witam kochani rolnicy no wlasnie gdzie mozna w polsce dostac lub zamowic przez net ten mylar cholera potrzebuje go bardzo aby uruchomic moj box jesli ktos ma dojscia lub zna linki to bardzo prosze moze rowniez jezeli komus zostalo z budowy szafki mozemy pohandlować pes3fan K+ wszystkim fanom zieleni :smoweed:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
mylar niejest wogle wazny. na bjalo wylusz albo pomaluj.

widze ze niektuzy to myslo ze bez mylar niemozna chodowac,hehe

peace

G

Guest

Peace Hot Cargo to nie to ze bez mylaru nie da sie zyc ale ja pytam gdzie mozna go dostac a nie co polozyc zamiast niego jak nie wiesz to nie pisz a jak wiesz to sie podziel gdzie go mozna dostac na razie mam tam tylko aluminiowa folie ale planuje ulepszyc mylarkiem moze sie uda znalazlem juz firme teraz tylko pytanie czy wysylają poczta ten mylar ot link jakby ktos chcial [ dla Ciebie HC zebys wiedzial gdzie mylar dostac :) ] http://www.phtbrozyna.com/cennikins.html : są rozne grubosci i ceny rowniez peace hodowcy mylar odbija 94% swiatla takze white paint to nie to samo HC

D

dEv-9

Huja a nie mylar, HC ma racje i nie badz tu nie mily bo takich to nie potrzebujemy hmm albo Niechcemy? :dueling: :pointlaug

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
pes3fan said:
ten mylar cholera potrzebuje go bardzo aby uruchomic moj box

sorry pes3fan. zrozumailaem ze niemozez bez niego uruchomic box.tak sam napisales. wienc ci odpisalem co otym mysle.

jezeli bys tylko pytal sie gdzie go kupic ja bym wogle sie nieodzywal.

mi to jest niepotszebne do chodowania. 94% swiatla co?hehe
lepiej wydaj na lepszo lampe $$ ,nisz na mylar. mylar odbija swiatlo tylko od zarowki w jednym kierunku.takze robi duzo ciemnych miejsc. bjaly kolor rosprowadza swiatlo po calym pokoju.
lepiej powiec mi cos czego ja niewiem,hehehe

peace

G

Guest

spoko stary lepiej my hodowcy 3majmy sie razem masz racje w zupelnosci wiec jaką farbe proponujesz ? mam boxa o wymiarach 40x50x80cm duzo tej farby niepotrzeba ale powiedz moze jak swoj pokoj hehe urzadziles jesli to nie klopot lub zadna tajemnica:) jestem ciekawy jak to robia starzy wyjadacze dlatego zakąsalem na to forum zeby sie czegos nauczyc PS a czego nie wiesz HC sprobuje pomoc mowie powaznie na out mam doswiadczenie jesli Cie to interesuje lecz in jestem zielony sam wiesz hehe nawet nie wiem jak sciany zagospodarowac daj znac pozdro dla palaczy :)

1337grower

Active member
zlituj sie stary , zobacz na date postów , staraj sie udzielać w tym co widzisz na pierwszej stronie:D

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
... :lol: to i ja sobie nabije.moze kiedys te pm'y dane mi bedzie przeczytac..

Zeby nie bylo offtopa:
Mylar polecam z angielskich growshopow,juz chyba kazdy ma kogos tutaj a jak nie to i tak £2/m.

Peace

A

akap13

tamten to piczka nie dinozaur ten jest qrwa roczny, ja pierdoleee, flash(ut)up
ups zwracam honor, stryju twoj jest 2letni, nieszczesny mylar bedzie wracal jak fantom,hehe

Last edited:

Feel Fine

Member
flashup said:
Mylar możecie kupić na seed.pl

Peace

Z tym to sie kłucił bede , w grudniu zamówiłem sobie pare m2 i jakies tam sionka na sztuki , potwierdziłem i napisałem ze jestem swiadomy ze nie maja mylarku na sklepie i że trzeba poczekać. No i do dzisiaj sie nie doczekałem

cgns

Member
Feel Fine said:
Z tym to sie kłucił bede , w grudniu zamówiłem sobie pare m2 i jakies tam sionka na sztuki , potwierdziłem i napisałem ze jestem swiadomy ze nie maja mylarku na sklepie i że trzeba poczekać. No i do dzisiaj sie nie doczekałem

ludzie z seed.pl ogolnie nie sa zbyt komunikatywni - nie odpisali na zadnego maila jakigo do nich wyslalem :cuss: Do tego jakość nasion też nie była najlepsza. ale nie o tym ten thread.

szczerze mowiąc to olal bym ten mylar. troche sie trzeba nagimnastykowac zeby to zainstalowac - a zwykla biala matowa farba w praktyce jest najlepsza :headbanger: Do tego koszty...........