What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

My Grow 2x600W SOG

E

Erro

Witam wszystkich !

Chcialbym podzielic z wami losy moich upraw, zasiegnac Waszych opini i poradzic jezeli bede w stanie :cool:
Moj ogrosek szybko sie rozwijal i na dzien dzisiejszy to 2m2 i 2x600W + dwa mniejsze boxy do klonowania i do wega.
Na dzien dzisiejszy boxa opanowaly Mazary z DP x19 + 4xPower Plant. Mam jeszcze w kolekcji WWxBB, AK47 i Super Haze ale one nie biora udzialu w pamietnikach. Jade na klonach bo uwazam ze to najefektywniejsza forma uprawy w glebie. Jedzonko dla plantow to glownie Canna + Peters pro.
Nie mam zbyt duzego doswiadczenia z odmianami, ale Mazar wydaje sie idealny do sog. Typowa indica, po zmianie oswietlenia puszcza jednego zwartego topa, a o to mi wlasnie chodzi.

Wystarczy juz tego gadania czas na foto :headbange
W tej kuwecie sie wszystko zaczyna ;)

Po tygodniowym wegu wstawiam panie do duzego boxa na flo
5 dni pozniej :)

Tu boxik w calej okazalosci

Z dnia na dzien przybieraly na masie. Nie jestem w stanie dokladnie okreslic ktory to dzien i zycia ale mysle ze zdjecia ponizej sa z ok 3 tyg. flo

Tak to wyglada na dzien dzisiejszy. Foty z przed paru dni

hehe w miedzy czasie zebralem co do zebrania :joint:

Wszystko zaczelo nabierac kolorow. Prezentowane klony zajmuja mi polowe boxa i juz kminie czym zapelnic druga :sasmokin:
Ostatnio zauwazylem pare niedoborow ale szybka reakcja zalatwila sprawe
To tyle na wstepie :wave:

kazuya20

Active member
Ale gościu dlaczego nie miałeś na cool tubie odbłyśnika \??? Pamiętaj po tym ziomuś twe światło jest za bardzo rozproszone zrób nastęnym razem z dobrymi odbłyśnikami a zobaczysz różnice .. Te od cool tuby nie są dobre więc jeżeli masz kasę to kup Winga i będzie git pzdr fajna uprawa ważne że do przodu

E

Erro

Dzieki wszystkim. Nie obylo sie bez problemow :) O duzo za duze dawki Petersa popier....ly mi w glebie i bez plukania sie nie obeszlo :bashhead:. Ogolnie to nie polecam plukania 28 roslin :frown: Mialem mocno zasolona glebe i pokrecilo ph. Roslinki staly w miejscu i pojawily sie niedobory. Po diagnozie szybka reakcja, na kazda 5l doniczke lalem 5l destylki i 5l wody kranowej z cannazym-em. Mam nadzieje ze jakos sobie poradza:tongue:
Niewiele sie zmienilo ale update na bierzaco

Troche stanely w miejscu ale maja jeszcze sporo czasu i powinny sie odbic

Favoritos

Member
Bardzo ładne panie ;]

Czy na pierwszym zdjęciu z postu powyżej, druga od prawej u dołu to Mazar ? :)

Pozdrawiam gorąco jak dwie 600'y ;]

D

djam

Very very nice plants . lots of resin
We all understand the language of plants

E

Erro

Bardzo ładne panie ;]

Czy na pierwszym zdjęciu z postu powyżej, druga od prawej u dołu to Mazar ? :)

To WWxBB. W kolekcji jeszcze Skunk Haze u ktorego planuje reweg bo zajebiste pheno trafilem. Prawdopodobnie plukanie powtorze za tydzien-dwa bo sytuacja dosc ciezka. Roslinki dluuugo nic nie jadly wiec moze by je spryskac jakims roztworem zanim glebe doprowadze do stanu uzytecznosci ? :hotbounce

Latest posts

Latest posts