What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

multiple strains, 800w hps

barcode

Active member
Salutare si bine am revenit :tiphat:. Nu am mai scris de ceva vreme si m-am decis sa va arat cate ceva din ce am facut. Am stat pe creanga mea, am fumat si am urmarit ce faceti p'aici dar mi-a fost prea lene sa postez. Observ ca din "brigada veche" au ramas putini spre deloc, ceea ce ma intristeaza, dar na...sper sa fie toata lumea ok.

Ideea e in felul urmator:

Grow-ul s-a desfasurat in mai multe etape, cu diferite strain-uri, printre care se afla si Jack Herrer, OG Kush, Blueberry etc., dar aici am sa postez despre urmatoarele:

Afghani Skunk (Advanced Seeds)
Special Queen (Royal Queen Seeds)
Special Kush (Royal Queen Seeds)
White Widow (Seedsman Seeds)
Bubblegum Auto (Victory Seeds cred, am primit o samanta de la un prieten)

Pt lumina:

Veg: 250w MH
Flower: 2x400w HPS

Fertilizator folosit:

BioBizz (Grow-Bloom-TopMax)

Pamant:

BioBizz LightMix
Ghivece 11 L

Pe masura ce imi fac curaj si mai selectez niste poze, le voi posta.

Pana atunci, fumuri usoare!

Special Queen / White Widow / Blueberry (daca imi aduc bine aminte)

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    81.8 KB · Views: 56
  • 3.jpg
    3.jpg
    94.1 KB · Views: 53
  • 4.jpg
    4.jpg
    63.1 KB · Views: 52
  • 5.jpg
    5.jpg
    89.7 KB · Views: 53
  • 9.jpg
    9.jpg
    70 KB · Views: 57
  • 8.jpg
    8.jpg
    75 KB · Views: 52
  • 7.jpg
    7.jpg
    85.7 KB · Views: 53
  • 6.jpg
    6.jpg
    82.9 KB · Views: 51
  • 11.jpg
    11.jpg
    61.5 KB · Views: 60
  • 16.jpg
    16.jpg
    68 KB · Views: 50

barcode

Active member
Explo, uite cutia de care vorbeam. Mai trebuie sa ii pun un cooler de laptop pe lateral ca "extractor", un cooler pe radiator, sa fac o gaura de admisie cu light-trap si sa trag o vopsea peste toate astea. Toata cutia e gandita sa mearga pe 12v (led driver, sursa pc..etc) cu leduri de 1w (2 calde, 1 rece) + diode redresoare.

Cand o sa pun ceva in ea o sa fac si niste poze cu micro-micro grow-ul

Pana atunci, ceva bun la veg

:tiphat:

plm

Member
interesant veg room-ul, succes cu ele si sa aiba parte numai de sanatate sa le duci cu bine la capat.

barcode

Active member
Buna treaba cu 12V, poti face grow si in masina! :muahaha:
Spor la treaba.

la asta nu m-am gandit :)))))

interesant veg room-ul, succes cu ele si sa aiba parte numai de sanatate sa le duci cu bine la capat.

Atat cortul de veg cat si camera de flower sunt pe hydro (RDWC+bubbleponics). Singura diferenta este ca la veg luminez cu leduri si la flower cu hps.

Or sa termine bine. Astea sunt clone luate din plante care au terminat deja

barcode

Active member
Salutare.

Am ramas putin surprins cand am vazut cum se descurca fetele... mai sus e poza de acum o saptamana, mai jos poza dupa 7 zile. Se poate vedea si diferenta sol-hydro, cele puse in pamant avand 10zile inaintea celor pe hydro :watchplant:.

Anyway, sa aruncam un ochi si la flower.

Attachments

• flower1.jpg
    flower1.jpg
    106.5 KB · Views: 37
  • bud1.jpg
    bud1.jpg
    74.6 KB · Views: 34

barcode

Active member
ce cort folosesti? secret garden dark propagator?

Cortul este un Silver One 90x50x160cm pe care l-am pus culcat ca sa am suprafata mai mare. Avand in vedere ca il folosesc strict pt veg, nu am nevoie de inaltime. Dezavantajul este ca nu mai folosesc "tavita" cortului pe care oricum o pun degeaba, in rest isi face treaba foarte bine.

barcode

Active member
Pe de-o parte niste spaghete, pe partea cealalta ne apropiem de foarfeca:biggrin:

Attachments

• veg1.jpg
    veg1.jpg
    85.5 KB · Views: 34
  • roots.jpg
    roots.jpg
    60.4 KB · Views: 34
  • bud2.jpg
    bud2.jpg
    76.8 KB · Views: 38