What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

מתי מתחילים לשטוף

Moshiko25

Member
מתי מתחילים לשטוף

חברים יש לי בעיה קטנהשכחתימתי הכנסתי תילדות להפרחה ועכשיו אין לי מושג מתי להתחיל שטיפה , אני מצרף תמונות באיכות נוראית זה הכי טובשהצליתי לצלם יש סימנים כלשהם שהכל מוכן ? אם יש שינוי שאני אישית שמתי לב אליוא ל איןלימושג אםזנקשור שכלהגבעולים שהיו ירוקים הפכו לצבע אדמדם , הגבעולים בתחתית העציץ נישארובצבע ירוק אבללמעלה הפך לאדום

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    71.1 KB · Views: 28

Moshiko25

Member
אין לי מושג זה זרע מחו״ל..בוודאות להפסיק לדשן ? אדנית של 20 ליטר איך לשטוף?

Moshiko25

Member
חברים התחלתי שטיפה רק כמה שאלות ממש לשובות כי הבנתי שמעכשיו זה תבליך ממש חשוב . איזה כמות שוטפים עד שיוצא מים מלמטה או יותר? ובאיזה תדירות כל יום או פעם ביומיים ? עד היום הצמחים קיבלו מים פעם ביומיים . ועוד שאלה שוטפים שבוע או שבועיים? תודה ומצטער על כמותהשאלות פשוט כל אתררןשםמשו אחר פה יש לי מקצוענים :)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אתה לא קרוב בכלל לשטיפה, יש לך עוד לפחות 3 שבועות

אתה מגדל אינדור או אאוטדור?

Moshiko25

Member
אינדור..עוד 3 שבועות אתה אומר? לחזור לדשן ? גם נגמרו לי בדיוק הדשנים חשבתי שזה גם סימן, לפי מה אתה יודע אחי?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
זה סימן שצריך לקנות דשנים, לא סימן לזה שאין בהם צורך יותר

אני יודע כי הפרח שלך לא התחיל בכלל להבשיל

Moshiko25

Member
אז איך בעצם יודעים מתי הפרח מוכן? יש לי חבר שלא שאף בזמן ונישרף לו חלק גדול מהראש אני מפחד שזה יקרה לי גם

Scroggy B

Active member
אז איך בעצם יודעים מתי הפרח מוכן? יש לי חבר שלא שאף בזמן ונישרף לו חלק גדול מהראש אני מפחד שזה יקרה לי גם

חחחח אתה יודע בכמה אופנים אפשר להבין את המשפט שרשמת שם? מפחיד, לא לשאוף בזמן ושישרף לך הראש ... חחחחחח

בכל אופן לפני יום 40 (סוף שבוע 6 ) אין לך מה לחשוב בכלל על מוכנות הפרחים.
אחרי זה, יש את הזמן הנקוב של כל זן וזן. תוך התחשבות בכך, אתה עוקב אחרי השערות והטריכומים. השערות הלבנות שעל הפרח משנות את צבען לעיתים קרובות, ומתקפלות לתוך הפרח. מתחילים להופיע עליו טריכומים שהם בלוטות שרף. באמצעות זכוכית מגדלת בהגדלה גבוהה תוכל לאבחן את צבע הטריכומים ואת בשלות הפרחים. זה בגדול כן, לכל זן והשפעה מאפיינים משלה וצריך לקחת זאת בחשבון. יש אנשים שטוענים שמספיק להם מבט על הצמח על מנת לדעת אם הוא בשל או לא... אני מניח שכל מיני מגדלי אאוטדור בשדות לא יושבים להסתכל על טריכומים.
אין סיבה שהצמח יישרף מחוסר שטיפה. אם אתה מדשן במינונים נכונים ומודע לצמח וגחמותיו אתה יכול להגיע עד הקטיף עם צמח מדושן. אם הצמח נשרף, סימן שהיה דישון יתר בשלב כלשהו, והיה צורך בשטיפה בלי קשר לקטיף הקרוב.

מה באמת צריכה להיות רמת האי סי המקסימלית בנגר שדורשת שטיפה?
בתמיסת ההשקייה שלי האי סי עמד על 1.3 ובנגר על 3.4

Moshiko25

Member
חחחח הכוונה שטף ולא שאף , אני אחזור ואציין שזה אינדור ולא אאוטדור והזן לא ידוע ככה שאין לי מושג מאפיינים שלו. והוא יותר מ6 שבועות בפריחה לפי הערכה שלי הוא בערך 7 שבועות בפריחה ..זה לא זמן להתחיל לשטוף? בכל אופן היום אני אצלם שוב

Moshiko25

Member
תמונה עדכנית . הכי ברורה שיכולתי קשה מאוד לצלם עם שתי מנורות של 600

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    97.8 KB · Views: 28

samisomo

Member
סאטיבה לוקח יותר זמן מאינדיקה תן לו עוד שבועיים.
למה אתה מצלם עם מנורת לחץ קשה לראות ככה?
תביא תמונה נורמלית של כל הצמח.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אם אתה רוצה תמונה נורמלית כבה את המנורות המפלצתיות ושים נורה רגילה בשביל התמונות.

מה שיש לך שם נראה כמו זרעים מבדואי. בהחלט סאטיבה.
ולצערי הרב נראית במצב לא טוב בכלל :-\

שלח תמונה עוד שבועיים ואם תהיה יותר קרוב לקציר נודיע לך.
יש הרבה אספקטים לבשלות של פרח ואתה יכול לקרוא עליהם ברשת בכמויות

דלגדו, מעל 3 כבר אני מעדיף לשטוף.

Moshiko25

Member
עברו כמעט שבועיים מצרף תמונה, בגלל שחם מאוד החגר השבוע הגיע לשיא כמעט של 38 מעלות כיביתי מנורה אחת של 600 וירד ל29 מעלות..אפשר לקצור? בגלל האיכות הירודה של הזן לדעתי, וחוסר שרף קראתי לעשות סטרס לצמח לפני קציר ולעשות לו 48 שעות חושך יש דברים בגו? זה יעזור לבוסט של סוכר?

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    64.9 KB · Views: 34

Don-roni

Member
חבריקו> מושיקו
יש לך 2 מנורות 600
על כמה צמחות ?
איפה הן? יש עוד? תראה לנו את הכל בבקשה
:violin:

Moshiko25

Member
חברים עבר חודש מאז שרשמתי את הפוסט הצמחים כבר 3 שבועות לא מדושנים מקבלים מים בלבד , אין לי מושג מתי לקצור בימים האחרונים התחיל לצאת סוכר אני משתגע כברמתי לקצור? הם כבר תכף בני 5 חודשים בטוטאל הבנתי שזה סאטיבה אבל כמה זמן ? אני מצרף תמונה הכי ברורה שיכולתי לצלם בחושך..התמונה מלפני 4 ימים...עשיתי טעות שזרעתי זן לא ידוע אבל מטעויות לומדים לא?
בכל אופן למבינים .. יש אינדקציה מתי לקצור?

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    61.2 KB · Views: 38
אני לא מומחה ( גידלתי רק בחוץ) אבל אני יכול לצטט לך מה שאומרים בספרים/אתרים

- סאטיבות יכולות לקחת המון זמן עד הפריחה
אם אתה לא יודע מה הזן, אז הדרך הטובה ביותר זה להשיג מיקרוסקופ אור קטן ולראות את בשלות הטריכומים על הפרח- אתה רוצה לכוון ל לשיבעים שמונים אחוז טריכומים בצבע סגול כהה

שיהיה בהצלחה בכל מקרה