Paff
Member
Experienta mea de fumat marioara se limiteaza la joint-uri, si de cateva ori o pipa portabila gen breloc... iar la amsterdam... "Spacecake". As vrea sa incerc si eu alte moduri de consum... la bong... mi-as lua un bong.... de ce trebuie sa tin cont cand il achizitionez.... cat se pune in el.... deci nu stiu n-am fumat... le-am vazut doar in vitrina... pipe... stiu doar cele de tutun cum arata, celorlalte nu prea le-am dat atentie... si nici nu am fost atent la amanunte.... bluntul am aflat aici pe forum ce-i ala si cum arata... As manca si eu duminica dimineata.... adica la pranz spre dupa-amiaza niste biscuiti cu unt si cu miere... cu un ceai fierbinte (toate pe baza de canabis).... ca de... cu o seara in urma ne-am spart cu un blunt dupa care am bagat un bong.... acum e timpul de o cura cu vaporizatorul.... vreau sa aflu procedee, reguli, tehnica... pricipiul de functionare, retete... cum e high-ul?...
O sa incep ca exemplu postul lui Gantz:
O sa incep ca exemplu postul lui Gantz:
Pipa isi face bine treaba dar cand mai fumez cu cineva nou...un obicei rar pt ca pipa e ceva personal, le explic regulile dinainte:
1. pipa se pune pe buze in fatza, nu se baga in gura si nici nu se atinge cu dintii sau limba. ai ceva la botic? nu pupi.
2. bricheta se tine cu butonul in jos, flacara in sus si degetele la distanta
3. nu atingem piatra - pt ca arde ca dracu si daca scapi pipa si sare iarba din ea, nu mai fumezi cu mine decat joint-uri...daca mai vreau sa fumez cu tine...
4. regula 3P (puff, puff, pass)
5. doar eu inspectez cat mai are pipa si te anunt cand sa mai sufli ca sa iasa din cenusa.
6. spre sfarsit tragem usor printre dinti ca sa nu ne intre cenusa pe gat. screenurile sunt misto dar nu am si nu prea am chef sa imi fac cateva. (lene)
Ps: pipa fluiera cateodata cand tragi din ea...
Ps2: unii tind sa zica ca nu au nimic dupa ce terminam o pipa. o fi pipa? o fi gg-ul? orice o fi, oricine striga Batman Batman si mai vrea o tura va simti cum se invarte lumea cu el...garantat