Salutare tuturor , am decis sa cer ajutorul vostru aici cu unele intrebari ..pentru ca de o vreme am lipsit din activitate (fac parte din vechea comunitate , veterani de aici stiu mai bine ) )Anul trecut am incercat tot cu auto si nu prea a mers ..chiar prost , cum spunea un coleg mai devreme intr-un alt topic ,,primele 2-4 sapatamni conteaza cel mai mult pentru un auto , daca pana atunci nu reusesti sa o dezvolti putin , din floare mai creste putin . Cu toate am decis sa incerc din nou dar de data asta am luat mai multe , ti sa va spun ca am.ramas dezamagit de ce am.patiti ..din foarte multe seminte au germinat foarte foarte putine, nu stiu in cine sa am.incredere (rog un.coleg sa imi recomande un site din romania unde as putea sa cumpar , din cauza seriviciului nu.pot cumpara din afara si pe langa asta pare si complicat .Totusi sa revenim la fetele noastre care sper ca sunt fete ) am dechis anul acesta sa fac o crestere mai organica asa , pamantul a fost facut de mine din toamna la.cerere voi spune si reteta iar ca nutrienti am ales pentru vegetatie (reteta cu rahat de porumbel si cea cu urzici ) pentru cine nu le cunoaste le voi scrie la cerere , pentru pamant am folosit si perlit si vermiculit , tin sa mentionez ca am si setul de la canna dar nu cred ca il.voi folosi decat big budul acela (ESTE SENZATIONAL ! ) ) voi reveni si cu niste poze . Sa nu ma uitati si pe mine sa imi spuneti niste locuri unde sa pot acizitiona , sper ca nu am incalcat vr regula din regulament si unde am ucis lb romana , ma scuzati de la servici seara oboseala..