What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Micro Grow by Wujek

G

Guest

Witam :)
Oto moj nowy grow. Roslinki maja juz 4 dni (od wybicia sie ponad glebe).
Rosna w boxie o wymiarach 23*23*80h cm (w tym 60h cm na rosline + donice). Oswietlenie to 70W HPS Philips Son T pro. Temperatura przy lampie 27C. Rosna w mieszance wormcasting/perlit (80/20) w ok 0,5l donicach. Odmiana to HomergrownPurple*Skunk#1.
Pierwsze foto - 30.01.06
Drugie foto - 31-01-06
Trzecie, czwarte i piate - 2.02.06

Peace :joint:

G

gelowas

GOOD LUCK! Mam podobny projekt i 3. dzien sie zaczal odkad wrzucilem kielki do ziemi...pstrykaj Wujku fotki czesto to bede mial na czym sie wzorowac. :)

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Niezla metode wykombinowales na obnizanie doniczek. :D
Potrzeba matka wynalazkow. Bedzie fajnie.

pozdr, kov

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
wujek dobry start, to i dobry koniec bendzie
Purple*Skunk#1, napewno cos dobrego

powodzenia

peace

G

Guest

Dzieki panowie :)
Kov, te podstawki pod doniczki to pokrywki od wiader (ostatnie foto). Sa dosc niski a wiec latwo nimi regulowac wysokosc plantow. Wystarczy ujac/dodac pokrywke ;).
Fotki sa dzisiejsze tj. 5-02-06.
Peace :joint:

polak

Active member
hehe BGW :)

uwielbiam micro-growy :) powodzenia, rozwalil mnie mowtyw z pokrywkami od wiarek... skad Ty ich tyle wziales :> ?

mozesz miec klopoty jak wszystkie roslinki okazaly by sie panienkami, czego Ci z calego serca zycze ;)

pozdro i keep it greeen!!!

G

Guest

Thx panowie :joint:

Polak roslinka w boxie zostanie tylko jedna, najladniejsza. Jak okaze sie wiecej panienek to no problem :D zostana pociete na klony na out :D
Te pokrywki to patent z wczesniejszych growow bo zawsze przy robieniu oswietlenia lampa byla przymocowana na stale. A wiec musialem kombinowac z przyblizeniem roslinek do lampy :smile:. Takie pokrywki mam razem z wiaderkami, mysle ze w jakichs sklepach z farbami itp spokojnie mozna cos takiego kupic.

Fisz kolejne fotki za pare dni jak roslinki beda troche wieksze :smile:

:respect:

~jungle

Member
siema

box solidnie wykonany, planty zdrowe czego wiecej chciec :)
ciekawe jaki bedzie efekt koncowy :] dzieki Twojemu grow o wiele wczesniej zobacze (a moze nawet stestuje :joint:) ziolo jakie posadze w tym roku na out.

bede czestym gosciem na tym threadzie.
powodzenia

Last edited:
T

technoMAXgrower

czumek jest tu takie cos podobne do karmy z OG w tym celu nalezy wycelowac w srodkowa ikone pod avatarem ta z widniejaca waga.
yo

Last edited:
G

Guest

Witam wszystkich :)
No to czas na kolejna foto relacje :) Zdjecia sa robione przed chwila :)

Pozdrawiam, Wujek

G

gelowas

Fajno. :D
Czyli maja juz 10 dni, tak?
Jak masz Wujku ustawione dzien/noc?
Pozdro!

_11_

New member
Zapowiada się bardzo fajnie , sam niedługo startuje z micro więc będzie dobra lekcja , powodzenia z uprawą :wave: :joint:

G

Guest

Tak, maja juz 10 dni. Naswietlanie mam 24/0 - nie chce zeby sie zabadzo wyciagaly tak jak to ma miejsce w 18/6.
Dzieki panowie :)

G

Guest

Witam ponownie :wave:
Nie ma sie co zalamywac z powodu OG. Trzeba uprawiac dalej... A wiec kolejna fotorelacja :) Zdjecia sa swiezo robione... jeszcze gorace :) Jutro roslinki beda przelaczone na 12/12 aby ujawnic ich plec :) Oby roslinka ze zdjecia pierwszego byla kobieta bo jest moja faworytka :) Jest bardzo zbita i niziutka :)

Pozdrawiam, Wujek :joint: