What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

מצגת למיקוריזה

תודה על המצגת.

אני משתמש במיקוריזה גם בגידול שהוא לא אורגני,התוצאות מדהימות.

לפני כמה שבועות הורדתי סייקל ראשון שסיימתי עם מיקוריזה....בחיים לא ראיתי מערכת שורשים כל כך מפותחת בצמח שאני גדלתי..

בגידול הבא אני מתכוון לבנות מערכת אירופונית וגם שם אני מתכוון להוסיף מיקוריזה להשקיות.....

samisomo

Member
אתה יכול לפרט אולי יותר, כי לפי מה שהבנתי להידרו לא צריך שום סוכן כזה כי יש גישה ישירה לכל המינרלים וכמובן המצע נשטף כל הזמן.

הוספה של מיקוריזה להכנה של תה קומפוסט והוספה של תה קומפוסט מסונן למיכל ההשקיה שלך.

אני לא מתכוון להשתמש במרססים,בקרוב אני אתחיל לעבוד על המערכת ואזדקק לכמה עצות,אני אפתח שירשור חדש בנושא.

בגדול המערכת תעביר מים דרך צינורות ספגטי בלי שום סיומות.
המערכת שאני מתכנן היא
Dutch bucket
רק בלי מצע גידול ובלי מרססים.

אני מעדיף להשאיר את השירשור הזה של סמי סומו בנושא המיקוריזה ולא להשתלט עם נושא חדש.

בקרוב אפתח שירשור שבו אבקש קצת עזרה ועצות לגבי המערכת שיש לי בראש וננסה לקבל מכם את כל הטיפים שתוכלו לספק:)

WEED11

Member
נשמע כמו משהו מעניין מאד,
חברים, יש מצב להסביר בקצרה למישהו שדיי חלש באנגלית מה זה מיקרוזיה?
תודה רבה מראש..

ganesh5000

Member
תבורך.
עכשיו נשאר רק למצוא איפה מוכרים את זה לעזאזל!
בגרעין לא רק שלא מוכרים את זה, בחנות שהייתי בכלל לא ידעו מה זה.
יש מישהו בצפון שמייצר ומוכר, אבל הוא מוכר לדעתי רק בכמויות מסחריות לחקלאים.

orev

Active member
חחח
אני יודע את התשובה לזה
בכל שתיל עץ זית שמוכרים היום בישראל יש מיקרוזיה
קחו מהאדמה ותרבו אותה
בתיאבון

ganesh5000

Member
אני יודע שרוב עצי הזית שמוכרים היום מודבקים, אבל אני לא רוצה להתחיל לערבב אדמה מבחוץ עם האדמה שלי או עם מצע אחר.
איך אני בדיוק אמור להוציא את הפטרייה מהאדמה? אין שום דרך להדביק את המצע שלי מלבד לערבב אדמה מעץ הזית, ואת זה אני לא מתכוון לעשות.
תן לי שק קילו של מיקוריזה, ואני כבר אסתדר לבד :)

ganesh5000

Member
מכיר, אבל הייתי בטוח שהם מוכרים רק בכמויות מסחריות גדולות.
אני אבדוק את העניין, תודה.

בסוף הקישור שהבאתי לוויד מפורסם הקישור הזה,אני אמנם לא קניתי ממנו אבל הבחורה שהעלתה את כל המידע הזה מפנה אליו גם לצרכים פרטיים.....תתקשר ותגיד שאתה מגדל במרפסת פלפלים ועגבניות ואני מעריך שלא יהיו לך בעיות:)