What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Masterlow , Lowrider#2

OUTLAWZ

Member
Chodzi mi o to czy ktorys z was ziomki ma juz doswiadczenie w hodowli ich i czy moglby mi cos glebszego o nich powiedziec , pokazac jakies fotki ze swojego grow'a. Niechodzi mi o wiedze z internetu badz ze stronek ... Interesuje mnie praktyczna wiedza kogos kto juz je hodowal badz hoduje...
Smoke report'z mile widziane tez :D...
Z gory dzieki

OUTLAWZ

Member
Znalazlem co nieco o masterlow i lowriderze#2 tutaj od zagranicznych userow....
Czekam jeszcze na wypowiedzi rodakow :) ....
Ble$$

OUTLAWZ

Member
Masz tutaj fotki o ktore prosiles... Ogolnie one sie nieroznia duzo bo masterlow to krzyzowka lowryder x master kush ...
Dalej czekam na wypowiedz kogos doswiadczonego z praktyka przy tej roslinie.
Ble$$

koyot

New member
Tez chce posadzic masterlowa od mdanzinga za pare tyg w in porobic pestki i na out z nimi...co do praktycznej wiedzy o masterlow to zero ale sadzilem lowrydera 5tyg in/ 4tyg out ....mimo zlych opnianach o jakosci to lr pozytwnie mnie zaskoczyla choc high bardziej indyjkowaty troche przymulajacy ale dosc mocny...pozatym lr jest przelatwa w uprawie na out ladnie rosnie na czerwcowym polskim juz sloneczku...

zastanawialem sie czy nie zamowic masterlowa od tanszego zaczynajacego bredera z uk www.soulseeds.co.uk ktory dziala dopeiro nieco ponad miesiac, pisalem do nich czy maja oryginaklne opakowania i czy jakies promocji by nie rzucili np przy 3 apczkach... ale ciezko z nimi gadac odpowiedzial tylko an to ze paczki maja orignalna bo maja dobra drukarke i sami sobie drukuja a o gratisach nie wspomnial...fotki pochodza wlasnie od soulseedsa...

masterlow

OUTLAWZ

Member
Ja chce juz posiac ktoras z nich ale niewiem ktora... czy lowryder'a zwyklego czy Lowryder#2 czy wlasnie masterlow'a ..... Tak czytam smoke reportz i high maja chyba indica ... Zastanawia mnie tylko jedno czy bardzo sa zamulajace bo wole high sativy.. Czy ktos zna odpowiedz na to pytanie ??
btw Koyot nieznam tej stronki z nasionkami ale jak ma sie ona okazac jakims shitbankiem to wolalbym kupic masterlow'a za 28£ z seedbotique od Gypsi'ego .
Ble$$

OUTLAWZ

Member
aha Piesqqon czy to twoja roslinka ?? jesli tak to ile wycisles z jednego plant'a tego masterlowa... ??
Ble$$

Tomu

Well-known member
Veteran
Elo
Z tego co sie orientuje to lowryder ma przewage genow rudelaris i wiecej CBD wiec jest bardziej przymulaczem tez nie lubie takiego typu highu dlatego moim zdaniem lepiej uprawiac cos co ma np. 65% sativy i high jest lepszy, ludzie ktorzy zaczynaja i nie maja jeszcze cierpliwosci przewaznie tacy chca takie dziwadła jak lowryder ale wczesniej czy pozniej przekonaja sie co jest lepsze, lepiej poczekac dłuzej i bardziej sie zajac lepszymi odmianami ktore daja wiecej radosci. :D
Pozdro

Last edited:

OUTLAWZ

Member
hmmm nie jeste, zupelnym laikiem w upawie i uprawa tego niesugeruje sie szybkoscia ani autofloweringiem tylko wielkoscia...
znajdz mi sative wielkosci lowrydera to zmienie zdanie :)
Ble$$

piesqqon

New member
OUTLAWZ said:
aha Piesqqon czy to twoja roslinka ?? jesli tak to ile wycisles z jednego plant'a tego masterlowa... ??
Ble$$
Wycisnałem z niego około 10 gram, na zdjeciach jest bez głownego szczyta ktory został sciety pare dni wczesniej.
pzdr

OUTLAWZ

Member
Wycisnałem z niego około 10 gram, na zdjeciach jest bez głownego szczyta ktory został sciety pare dni wczesniej.
pzdr

aha ... a miales jakies problemy z nim ? musiales bardzo starac sie w uprawie zeby miec to 10 g z krzuna ?
Ble$$

koyot

New member
Ja sadze lr bo na lato mozna sobie zrobic stafik z outodora...
zeby plant byl wiekszy trzymany 3-4 tyg w boxie przy max oswietleniu...
pozatym lr jest przechwastem i rosnie w gorszych warunkach bez chorobostw...

ost planty przesadalem na out w ok 6tyg byly juz topki...pogoda byla przekiepska padalo burze ale bylo pare slonecznych dni planty nawet ladnie spuchly...

Last edited:

jasmin

Member
wielkosc_

wielkosc_

OUTLAWZ said:
hmmm nie jeste, zupelnym laikiem w upawie i uprawa tego niesugeruje sie szybkoscia ani autofloweringiem tylko wielkoscia...
znajdz mi sative wielkosci lowrydera to zmienie zdanie :)
Ble$$
wlasnie czy ktos moze znalazl cos jak sative lub indice wilkoscia przypominajaca lowryder-a ,
jestem zmuszony do zastanowienia nad LR opcja poniewaz najblizszy ogrodek bedzie chyba w biurku albo czyms jakos mniejszym

a moze zwyczjna roslinka konopi tylko ze wyjatkowo trenowana ?

witma cie outlwaz
i chce powiedziec ze tegoroczny letni stuff zostal wypielegnowany i zjarany przezemnie na wyspie jukej w szkocji, uprawiam iternacjonale ;)
pzdr

jasmin said:
jestem zmuszony do zastanowienia nad LR opcja poniewaz najblizszy ogrodek bedzie chyba w biurku albo czyms jakos mniejszym

a moze zwyczjna roslinka konopi tylko ze wyjatkowo trenowana ?

Gdzies ogladalem fotorelacje (IC/OG) gdzie ziomek trzymal roslinke od samego poczatku na oswietleniu 12/12. Roslinki na sam koniec wygladaly wlasnie jak lowrydery ;)

jasmin

Member
dzieki

dzieki

wielkie dzieki za info,
chcialbym jeszcze raz napisac aby sie upewnic ze jesli ktos uprawia cos pod lampa 12/12 to wtedy wysokosc roslinki jest mniejsza,
tym razem jest wskazany czynik dlugosci swiatla
Co by sie stalo gdyby przez okres wzrostu zmiejszyc swiatlo np 8 albo 10 godz a przez okres kwitnienia 12 godz.
Czy odpowiedz jest nastepujaca?
Roslinka dostawalaby niewiele swiatlo potrzebnego do wzrostu dlatego nie moglaby w pelni urosnac ale w czasie kwitnienia ustawic swiatelko calkiem normalnie i wtedy bujnie rozkwitlaby paczki. Czy tak to dziala?

Hary

New member
Ja mam dwie małe roślinki mają po ok. 15cm. i od poczatku stały w ogrodzie w miejscu gdzie jest po pare godzin światła dzinnie i zaczęły kwitnąć jak miały ok 4 pięter liści. z tego bedzie może 0.5g. z krzaka ale mozesz wybrać panienki i dać revega. jak dorwe aparat to wrzuce zdjęcia. No i tak jak polak pisze doniczka.

Last edited:

Latest posts

Latest posts