What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

MARSZ WYZWOLENIA KONOPI 2014 + OTWARTA PESTKA!

sioolyoo

Member
Zapraszamy 24.05 o godz: 16:00 pod Pałac Kultury i Nauki na coroczna manife! Z roku na rok nas coraz wiecej. Nie mozemy odpuscic. Jak bedzie nas 100 tysiecy to nie reczę za efekty ;)

www.marsz.wolnekonopie.org

Zapraszamy równiez na Otwartą PEstkę! 7 juz edycja! W tym roku udzial biora Dinafem, Ministry OF Cannabis oraz Sensi Seeds!

kunkka

Member
Veteran
Inicjatywa sama w sobie piękna - wiadomo.
Ale nie krzyczcie w kółko "sadzić, palić, zalegalizować" i "kto nie skacze ten z policji" przez cały marsz. Zwariować idzie :D
Oczywiście świetna akcja i życzę powodzenia !!
A tymczasem still keep underground.

Favoritos

Member
hasła

hasła

Inicjatywa sama w sobie piękna - wiadomo.
Ale nie krzyczcie w kółko "sadzić, palić, zalegalizować" i "kto nie skacze ten z policji" przez cały marsz. Zwariować idzie :D
Oczywiście świetna akcja i życzę powodzenia !!
A tymczasem still keep underground.

To może kilka haseł pro'legalizacyjnych tu zaproponujecie, a najlepsze zostaną wydrukowane i rozdane aktywistom aby poprawić tą sytuację która faktycznie może irytować,,, a dodatkowo na transparenty się przydadzą :)

Ja proponuję :

..moja ukochana,,, Marihuana ! - walczę o nią non-stop, od samego rana ! :)

a może:
Je*@ć system taki który zakazuje uprawiać krzaki !
Odpi***olcie się od baki, je*@ne zdechlaki :)

Oczywiście żartuję :)
może po prostu :

Obłudę widzimy i ją zwalczymy !

Są nas tu tysiące - by nie skazywać za posiadanie na długie miesiące !

Walczy nas tu wiele tysięcy ! nie róbcie z każdego przestępcy !

Miłość do Marihuany - sprawa oczywista. Będziesz za nią karany dokładnie jak terrorysta !

Stop lustracji domów - o to tutaj chodzi - chyba nie wierzycie że Ganja ludziom szkodzi !

Czy wyrok za ziółko to dobra postawa ? a może profilaktyka, gdyż z dobrych doświadczeń to wynika !

Za kratami, za murami, siedział sobie chłop z jajami, wcześniej tylko trawkę siał, jest przestępcą, taki wał..

Miliony w wiezieniu siedzą, wszyscy podobni - dopuścili się posiadania lub uprawy czyli olbrzymiej zbrodni !

Krzaki sobie sadzisz, piękne i pachnące... za to możesz siedzieć (do sprawy) nawet 3 miesiące !

Gdy sprawę masz za krzaki możesz stracić wolność i wlecieć do paki - jeśli duży był twój bat- możesz siedzieć nawet 15 lat !

Wolno sunie MWK - Walka z tym systemem trwa !

Farsa systemowa trwa,, - zmień premiera Ty i ja !

Co za system poje*@ny, chce cię wsadzić za gram marihuany >?

premier w końcu sam to jarał, nas chce karać, taki kawał..

Pozdro

D

darek648

to pokarz kogo¶ innego prócz niego kto zmieni sytuacje w tym kraju ma swoje dziwne fanaberie ale jak nie on to kto ? je¶li wolisz czekaæ kolejne 100lat na kogo¶ konkretnego to przynajmniej nie g³osuj w wyborach

Zrolowany

Member
a skąd wiesz, że on w ogóle coś zmieni? Szczerze to wolę żeby nie było legalizacji niż krajem miałby rządzić ten pajac. Na marihuanie świat się nie kończy. Są ważniejsze rzeczy ale nie wdawajmy się w politykę. Ja osobiście nie popieram, nie uczestniczę (chociaż raz byłem) ale też nie jestem przeciwko marszom. Mam na ten temat swoje zdanie. Powiem tylko jedno do uczestników: jak już się pokazujecie publicznie 'w imię' wszystkich palaczy to się zachowujcie. Bo bydło, pozostawiające za sobą śmieci, butelki, zaczepiające policję i posiadające przy sobie narkotyki (nie marihuanę) jest źle odbierane przez społeczeństwo nie wspominając o politykach, którzy w tej sprawie mają najwięcej do gadania. Pozdrawiam

1337grower

Active member
Proszę kurwa tylko nie o polityce tutaj. Nawet nie będę komentował to co wyżej zostało napisane przez darka, który chce oddać na niego głos bo mu trawe chce zalegalizować. Usunąć te posty, są inne fora żeby o tym gównie i bagnie jebany zwanym polityką dyskutować ale nie tutaj.

B

BajCus

Lewica teraz jest bardziej prawicowa jak prawica w PL. SLD co zdelegalizowalo marihuane na czele z Kwa¶niewskim w brode sobie pluj±. Korwin Mikke spoko ale w±tpie ¿eby 5% osi±gn±³ a co nie mówi±c ju¿ o tym ¿eby jaka¶ ustawe przepch±³. Choæ jako konsktruktywna opozycja by sza³ zrobi³ ;-)

A co do samego marszu to fakt jest jeden. Je¶li palaczy marihuaniny ludzie maj± postrzegaæ wszystkich palaczy przez ludzi bior±cych w nim udzia³ to lepiej ¿eby ten marsz siê nie odbywa³ ;-)