What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

ליל הבאנגים הגדול, מגיעים?

Pop A Molly

Member
ליל הבאנגים הגדול, מגיעים?

אז ככה למי שלא שמע אל ליל הבאנגים הגדול זה ערב מתוכנון בתאריך ה20.4
שבוא ניתכנס קהל של מאות אנשים ונדליק תפרחים שלנו מול ולהרגיש חופשיים , אנשים צריכים להיתעורר ולהבין שזה דבר לגיטמי לגמרי לעשן קנאביס, יש אנשים שצורכים את זה להנאה, יש לתרופה, והרשימה יכולה רק להמשיך .
אני כתור אחד שסובל מאוד מבעיה. מוצא את צמח הקנאביס המוצא היחידי שלי לחיים נורמליים, ואני בטוח שכמוני יש עוד יםםם אנשים פה .
המדינה המסריחה לא מוציאה לי אישור מפני שלא מדובר בכאב פיזי, אלא פוסט טראומה.
ביגלל שאין לי אישור אני מוצא את עצמי מבזבז אלפי שקלים בחודש אל התרופה שלי ,נכנסתי למינוס. ובנוסף לכול יש לי המון תיקים פליילים מה שמקשה אליי למצוא עבודה.
עכשיו אני מקווה שכולכם מעודכים לגבי כול הגוד וויבס שעפים בעולם אל קנאביס , למי שלא ממליץ להיכנס למגזין קנאביס להיתעדכן . אז לשבת בבית רגל אל רגל ולחכות שתהליך אולי יקרה פה במקום לגרום לו לקרות !

הנה קישור לאיוונט
https://www.facebook.com/events/179520015591982/189271487950168/?notif_t=plan_mall_activity
באמת מקווה לראות את כולכם , ואל תפחדו לאשר הגעה ביגלל האח הגדול , שדרך אגב המשטרה וראש הממשלה מעודכנים אל הנושא .

פשוט תגיעו ותובילו את המהלך של לגליזיציה לישראל כי אנשים מתחילים להיתעורר הגיע הזמן שזה יקרה גם פה. למעלה מ800 אנשים אישרו הגעה .
אתם יודעים כמה זינזנות צריך בישביל 800 אנשים ? חחח אז בנימה זאת תגיעו , תדליקו, ובואו ליהיות חלק במהפך .