להוציא זכרים מהשטח ישר שמתגלה המין? או שאפשר לגדול אותם ביחד עד שהם ממש מיצרים אבקנים
T Tsok Member Apr 6, 2016 #1 להוציא זכרים מהשטח ישר שמתגלה המין? או שאפשר לגדול אותם ביחד עד שהם ממש מיצרים אבקנים
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Apr 6, 2016 #2 אתה יכול לשמור זכרים כל עוד הם לא פורחים. לפרח זכרי לוקח שבוע בערך להפתח בזמן הפריחה מהירה ככה שאתה תדע מה הולך אם תסתכל.
אתה יכול לשמור זכרים כל עוד הם לא פורחים. לפרח זכרי לוקח שבוע בערך להפתח בזמן הפריחה מהירה ככה שאתה תדע מה הולך אם תסתכל.
B Boomerr Member Apr 6, 2016 #4 אם תלא רוצה זרעים תוציא אותם, קח בחשבון שהאבקנים מגיעים לאיזה חצי קילומטר אווירי מהזרימות אוויר
T Tsok Member Apr 6, 2016 #5 דבר אחרון.. בכמה ליטר מים אני אמור להשקות עציץ כזה שיושב בתוך מיכל של בערך 50? כי פעם אחרונה השנתי כמעט 6 ליטר ועדיין לא ירד מלטה. ישבתי גם לבנות מערכת אוטומטית כי אני ממש לא יכול לדאוג להם למים כל הזמן
דבר אחרון.. בכמה ליטר מים אני אמור להשקות עציץ כזה שיושב בתוך מיכל של בערך 50? כי פעם אחרונה השנתי כמעט 6 ליטר ועדיין לא ירד מלטה. ישבתי גם לבנות מערכת אוטומטית כי אני ממש לא יכול לדאוג להם למים כל הזמן
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Apr 6, 2016 #6 תלוי כמה מים הצמח לוקח. זה תלוי בגודל הצמח, בקצב הגדילה שלו, בטמפ', בלחות, בקרינה, במצע הגידול וכו' זה לא חריג.
תלוי כמה מים הצמח לוקח. זה תלוי בגודל הצמח, בקצב הגדילה שלו, בטמפ', בלחות, בקרינה, במצע הגידול וכו' זה לא חריג.