What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

להקדים תרופה למכה!

autv

Member
להקדים תרופה למכה!

שלום לכולם!
אשמח לעזרה פשוטה
קניתי לפני כמה חודשים את המנורת לד הזו - JoyHydroGrow UFO 180W 10band Full Spectrum Medical Flower Plant LED Grow Light

הבנתי שיכול להיות שבזמן הפריחה תיהיה לי בעיה, בנתים הבנות גדלות לאט לאט ב18\6
הפחד שלי זה שכאשר עוד כמה חודשים אני יעביר ל12\12 הבנות לא יפריחו, אם זה מה שיקרה אז מה הפתרון? כמה חברים אמרו לי להוסיף נורת CFL אם כן אז כמה וואלט? ובכלל אשמח לפתרונות
תודה מראש!
פורום כיף!

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
Full Spectrum
אומר שיש שם את הטווחי אור הנדרשים גם לגדילה וגם לצמיחה
כמה אפשר לסמוך על הסינים הספציפיים האלו? ימים יגידו אבל אם זה עבד בגדילה זה אמור לעבוד גם בפריחה

kamikaza

Active member
לא הבנתי למה אתה צופה בעיות בפריחה? שלא יפריחו? ב

הצמחים מתחילים פריחה לא בגלל אור בספקטרום כזה או אחר, אלא בגלל שהם מקבלים 12 שעות חושך רצופות ללא הפרעה

והחושך הוא תמיד באותו צבע וספקטרום.... ב

ובלי קשר, למה לגדל כל כך הרבה חודשים?

MinaMon

New member
קניתי מנורת לד 300 ואט של חברת ג'ויהידרוגרו באיביי
המנורה הגיעה באותו השבוע (הזמנתי בראשון, הגיע בחמישי) עם שליח
מבטיחים ספקטרום מלא... כאמור, לך תדע
אבל מרגע שהוספתי אותה למטליידים - 2 כפול 250 - ניתן היה לראות את החיוך שהתווסף לקולות
נראה כמו דיל סביר בהתחשב במחיר - 159$ פלוס משלוח
ובכך שזה מבטל את רוב בעיית החום שמייצרת תאורה חזקה

autv

Member
ואוווו תודה עניתם לי על השאלה זה באמת פוול ספקטרום והן באמת צומחות אני רוצה להתחיל יומן גידול אבל קצת מתבייש חחחחחח
בקשר לחודשים אז הכוונה הייתה שאני פשוט לא ממהר ואני מאמין שבסביבות סוף יוני אני יסיים...

הדבר היחיד שחסר לי בחלל גידול זה מאוררים חשבתי שאולי יהיה פה למישו המלצה על משהו שעולה פחות מ90 שח!
תודה מראש!

עוד שאלה קטנה, אם החדר עצמו סגור ויש תחלופת אוויר בתוך הארון אבל החדר לא מקבל אוויר חדש, אני פותח אותו בעקרון רק בשעות האור שהצמח מקבל ובחשוך הוא סגור.. זה נוראי?
תכלס הכל נראה טוב עם הפרויקט, ולא הצלחתי לעצור בעצמי והתחלתי גם גידול בחוץ, אני אוהב לגדל בחוץ זה נורא פשוט אם לא באים מזיקים יש אחלה של שמש, והכל יחסית פשוט יותר, רק צריך לדאוג שהצמח לא ייתייבש! ושיהיה מוסתר! חחח
בכל מקרה תודה מראש! על הכל!:peacock:

autv

Member
עוד שאלה קטנה
בנוגע לייצוב רמת החומציות של המים, נניח וייצבתי והרמת חומציות שלי היא 7 לאחר שהוספתי דשנים אורגנים נוזלים למים האם זה נוראי אם בדקתי והרמת חומציות היא בסביבות החמש ...
האם חשוב לייצב את המים לאחר הוספת הדשנים? או שזה מספיק לייצב בהתחלה על סביבות השבע ואז להוסיף דשנים.?
תודה מראש!

orev

Active member
עוד שאלה קטנה
בנוגע לייצוב רמת החומציות של המים, נניח וייצבתי והרמת חומציות שלי היא 7 לאחר שהוספתי דשנים אורגנים נוזלים למים האם זה נוראי אם בדקתי והרמת חומציות היא בסביבות החמש ...
האם חשוב לייצב את המים לאחר הוספת הדשנים? או שזה מספיק לייצב בהתחלה על סביבות השבע ואז להוסיף דשנים.?
תודה מראש!

את המים בודקים אחרי הוספת הדשנים - הדשנים עצמם גם משנים את ערך ההגבה של המים לכן חשוב לבדוק את ערך ההגבה של המים לאחר הוספת הדשנים ואז אם יש צורך לתקן

ערך הגבה של חמש הוא נמוך מדי לגידול באדמה

kamikaza

Active member
לא לגמרי הבנתי את האיוורור, אבל זה לא נורא אם הם לא מקבלים אוויר טרי בשעות החושך

כי ממילא הם לא עושים פוטוסינטזה ולא צריכים פחמן דו חמצני

אבל רצוי שיהיה מאוורר תמיד

וכמובן, בשעות האור האיוורור הוא קריטי, והם לא יזוזו אם הם לא מקבלים אוויר טרי

אין שום טעם לייצב את החומציות של המים אם אתה מוסיף להם אח"כ דשנים שמורידים את החומציות

אני מאזן לפני ההשקיה עצמה, אחרי כל הדשנים והתוספים

אם אתה משתמש בדשנים של ביוביז, ומשקה לפי הטבלה, אתה עלול לשרוף את הצמחים

הייתי ממליץ לך לעבוד על חצי מינון

orev

Active member
אם אתה משתמש בדשנים של ביוביז, ומשקה לפי הטבלה, אתה עלול לשרוף את הצמחים
הייתי ממליץ לך לעבוד על חצי מינון

על איזו טבלה אתה מדבר ? על הטבלה שמחלקים בהידרוגרו ?
אני גיליתי לפחות במים שיוצאים לי מהברז שלא הייתי צריך לשחק עם ההגבה לאחר הוספת של הדשנים של ביוביז

כל הדשנים ששמתי היו מורידים את ערך ההגבה בערך בנקודה שלמה
מסביבות 7.4 שזה יוצא מהברז לסביבות 6.4 שהצמח מקבל

kamikaza

Active member
אני לא התייחסתי כאן לפי.אייץ' אלא למינון של הדשנים

הוא עלול לשרוף את הצמחים כתוצאה מאי.סי גבוה מדי

זה קרה לכמה מגדלים שעבדו לפי מינוני דישון של הטבלה

והוא אמר שהוא משתמש בדשנים אורגניים (ביו-ביז) שמורידים פי.אייץ' בשתי נקודות, אז הסקתי שהוא משתמש במינון מלא

autv

Member

והוא אמר שהוא משתמש בדשנים אורגניים (ביו-ביז) שמורידים פי.אייץ' בשתי נקודות, אז הסקתי שהוא משתמש במינון מלא

ואווו אתם ממש עוזרים!
קמיקזה צדקת! אני באמת משתמש בביו ביז אבל אני משתמש במינון הכי נמוך מהטבלה!
וגם עורב אתה גם צודק! זה באמת הוריד לי באחד לפחות ועכשיו אני צריך להעלות את הרמת חומציות! תודה הצלתם לי את הגידול!

וגם לגבי האוויר תודה!~

autv

Member
מה הרמת חומציות שאתם ממליצים עליה באדמה עם פרלייט והומוס?
תודה מראש! מהמ שאני הבנתי זה בין 6 ל7...?

autv

Member

ואווו אתם ממש עוזרים!
קמיקזה צדקת! אני באמת משתמש בביו ביז אבל אני משתמש במינון הכי נמוך מהטבלה!
וגם עורב אתה גם צודק! זה באמת הוריד לי באחד לפחות ועכשיו אני צריך להעלות את הרמת חומציות! תודה הצלתם לי את הגידול!

וגם לגבי האוויר תודה!~

autv

Member
מצטער יש לי קצת בעיות עם האינטרנט והאתר כאילו כבד אז הוא עולה לי לפעמים חצי ולפעמים בכלל לא... בכל מקרה מצטער שכתבתי פעמים! בטח אפשר למחוק! :)
שוב תודה!

autv

Member

אי סי גבוהה מידי? אשמח להבין מה זה אי סי ומה הדרך למנוע שיהיה אי סי גבוה מידי....
בכל מקרה תודה רבה על העזרה ואני מעכשיו יאזן את המים לפני ההשקיה!

kamikaza

Active member
http://www.hydrogrow.co.il/content/21756

נראה שיש לך עוד הרבה חומר להשלים

אתה יכול לקרוא את המאמרים בלינק ששלחתי

ואתה יכול גם לקרוא את כל החמישה שישה עמודים של הפורום. רוב הסיכויים שתמצא פה את רוב המידע שאתה צריך

autv

Member
מעולה תכלס אני משתמש במדריך של סמיסו והוא על הכיפאק ועכשיו אני רואה את הסרטון וקורא פה על זה תודה רבה...
אני מתלבט אם להפוך את השרשור הזה ליומן גידול או לפתוח חדש?
בכל מקרה לגבי האיורור אני משאיר מאורר ומחליף אוויר בחדר ולגבי האיזון של החומציות אני בודק מעכשיו לפני ההשקייה...
תודה על הכל! יהיו לי עוד שאלות להמשך בגלל זה אני אשמח לליווי במהלך הגידול!
תודה!

Latest posts

Latest posts