G
Guest
moze sie komus przyda
wasze patenty w tym temacie, ja mialem 2 wyjscia, albo kupic mikroskop reczny za okolo 100zł, ale po przeczytaniu opinii uzytkownikow zrezygnowalem (ciezko uchwycic ostrosc, czasami trzeba pobierac probki z rosliny, reka sie trzesie, czesto dotyka sie roslin), jesli ktos chce to podam link do polskiego sklepu ktory to sprzedaje, albo isc na intuicje (ilosc czerwonych, bialych wloskow), no ale wpadlem na jeszcze inny pomysl, lornetka
problemow z obrazem sie nie uniknie, ale jesli ktos przypadkiem ma takie cos w domu to uniknie dodatkowych kosztow
zdjete oslonki na oczy (gumowe kuleczka), wystarczy spojzec z drugiej strony lornetki (nie z tej z ktorej sie normalnie patrzy) i prosze, wszystko ladnie widac
nie wiem jak z innymi modelami, ale pewnie tez bedzie dzialac, ja mam ruska 15x50 84m/1000m
trzeba sobie w zyciu jakos radzic
polak potrafi
a jak wy sobie z tym radzicie, mikroskop? intuicja? liczycie dni do harvestu?
jakie ratio clouded/amber trichs will be best for sativas and what for indicas?
slyszalem ze trichomy potrafia jeszcze dojzewac nawet kilka dni po scieciu rosliny, czy to moze miec az takie duze znaczenie?
wasze patenty w tym temacie, ja mialem 2 wyjscia, albo kupic mikroskop reczny za okolo 100zł, ale po przeczytaniu opinii uzytkownikow zrezygnowalem (ciezko uchwycic ostrosc, czasami trzeba pobierac probki z rosliny, reka sie trzesie, czesto dotyka sie roslin), jesli ktos chce to podam link do polskiego sklepu ktory to sprzedaje, albo isc na intuicje (ilosc czerwonych, bialych wloskow), no ale wpadlem na jeszcze inny pomysl, lornetka
nie wiem jak z innymi modelami, ale pewnie tez bedzie dzialac, ja mam ruska 15x50 84m/1000m
trzeba sobie w zyciu jakos radzic
a jak wy sobie z tym radzicie, mikroskop? intuicja? liczycie dni do harvestu?
jakie ratio clouded/amber trichs will be best for sativas and what for indicas?
slyszalem ze trichomy potrafia jeszcze dojzewac nawet kilka dni po scieciu rosliny, czy to moze miec az takie duze znaczenie?
Last edited: