What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

כמה שאלות של מתחילים

weedlover123

New member
כמה שאלות של מתחילים

1.מה האתר המומלץ להזמין ממנו, והאם יש חשיבות להסוואה כמו חולצות,סוכריות ומהי ההסוואה הטובה ביותר?

2. האפשרות היחידה שלי היא לגדל צמח בגג שלי, בלי מנורות, אין שום חשיבות לריח,גודל, אך אני רוצה שיהיה קל לגידול ושאני יקצור אותו מוקדם,(אני מזכיר אין לי אלפי שקלים לזרוק
על ציוד)
על איזה זן אתם ממליצים,אני לא מחפש יבול גדול כ"כ גם 30-50 גרם ילך טוב.
תודה רבה על העזרה:thank you::thank you:

weedlover123

New member
שכתבתי שאני יקצור אותו מוקדם התכוונתי שכל העסק יקח מקסימום ארבעה חודשים

אני הזמנתי מסאני סידס, כל מה שיצא לי מהם היה מאוד חזק, בייחוד ה"אגרוף סוכר", עצמתי מאוד, מהחזקים ביותר שיצא לי לנסות, לדעתי ולדעת מכרים מנוסים ממני.
מה שכן, אם אתה מתכוון לגדל בלי תאורה, עדיף שתיכנס לאתר ותבדוק איזה זנים מתאימים לאאוטדור.

מבחינת הסוואה, כבר הרבה זמן שאני לא בעסק, אבל אני זוכר שהייתי מאוד מרוצה משיטת ההסוואה שלהם, אין צורך לפרט מה היא הייתה...

לגבי קלות הגידול, אני יכול לומר לך שהיו לי אחלה תוצאות בשביל פעם ראשונה, אבל כן השקעתי שעות על גבי שעות בקריאה כדי להבין את תהליך הגידול טוב יותר, אבל יכול להיות שזה סתם בגלל שאני חנון.

Bud+

Member
1. סאני שולח בצורה הכי מאובטחת שיצא לי לראות ואני ממליץ עליו.
יש לו מגוון קצת מוגבל וה3 זנים שלו שגידלתי לא היו הכי חזקים בעולם אבל הם היו לא רעים בכלל.

2. שאל את סאני במייל. הבחורצ'יק נחמד מאוד ועונה לכל שאלה. אני בטוח שהוא יוכל להמליץ לך על הדבר המתאים ביותר.

weedlover123

New member
לא ראיתי זרעים אוטומטיים באתר של, זה ה url?
******sshop
הזן אאוטדור היחידי שלו הוא הHeribei feminized
וכתוב שהוא מתאים לאקלים ההולנדי הקר.
מה אתם אומרים על original-ssc
או על sensiseeds?

Bud+

Member
אם תתחיל אותם בקרוב אין טעם באוטומטים.
לא מצאת באתר שלו אוטומטים, כי אין לו.
אני באופן כללי נמנע מהם ככל האפשר, אבל אם אתה הולך להתעכב עם הגידול עוד חודשיים שלושה אולי עדיף שתתחיל עם אוטומטים כי להם העונה לא משנה יותר מידי.
מצד שני היבול מסריח הן מבחינת כמות והן מבחינת רמה, מהנסיון הדל שלי.

הקישור מצונזר פה באתר כי הם מתחרים של החנות של האתר.
אבל נראה שמצאת את האתר הנכון.

אאוטדור של הולנד זה לא אאוטדור של הארץ. כמעט כל מה שיש אצלו בחנות יתאים לאאוטדור בארץ. שלח לו מייל להמלצה ספציפית לאקלים חם ושטוף שמש.

לא שמעתי אפילו עם האוריגינל אס אס.
סנסי סידס זה לא מה שהיה פעם, יש להם זרעים סבבה אבל המחיר בשמיים ולא שמעתי הילולים מיותרים על החנות שלהם.

tba

Member
אני יכול להמליץ על ה וויט ווידו של סנסי. קלה לגידול, יבול לא רע, וסאטלה חזקה שנשארת הרבה זמן.

אפשר לקבל קישור לאתר ? כי אני לא מצליח להגיע לאתר , או שכן הגעתי ולא בטוח שזה זה..
לביטחון אשמח לקבל את הכתובת או איך לרשום אתזה באנגלית תודה

Bud+

Member
אי אפשר כי הוא מצונזר פה.
חפש
S@nnies Seeds
בגוגל עם
a
במקום השטרודל

אם אתה לא מתכוון להשקיע יותר מידי הייתי מחפש זרעים אצל חברים....
בשביל מה להזמין זרעים יקרים ולא להשקיע בהם..
יש פה מספיק זרעים של רפואי בארץ
כולם אמורים לגדול לך יופי בארץ מכיוון שהם גודלים פה בארץ בכל מקרה
בהצלחה!

kamikaza

Active member
עשיתי כמה מחזורים של לואוריידר ואיזיריידר, אני מאוד מרוצה וגם החבר'ה
זנים אוטומטיים עמידים יותר למחלות ומזיקים, יכולים לשרוד שינויי טמפ' קיצוניים יותר, אין הרמפרודייט. וכ'ו

אין גם בעיה עם אור -אם אתה ליד פנס רחוב, או סתם תאורה אורבנית

יש זנים שמסיימים בין 60-80 מזרע לקציר. יעני, 60 יום אחרי שהקטילונס, או העלים העגולים מגיחים, אתה קוצר.

חבר שגידל באירפוט של 11 ליטר באדמה עם דשנים של ביו ביז, קצר טיפה יותר מ-50 גרם לעציץ תוך 60 יום (איזיריידר)

נסה כאן:http://www.lowryder.co.uk/en/