What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

חוק מרפי

אם משהו יכול להשתבש אז הוא ישתבש,ככה לפחות טען מרפי....כנראה צודק

אחרי שהשקעתי די הרבה כסף בשבועיים האחרונים כדי שהכל יפעל גם כשאני לא אהיה כאן ועוד פינקתי את עצמי בשקי מיצוי(האמת שפשוט לא התאפקתי)וכבר חשבתי שהכל זורם כמו שרציתי,המד פי אייג' שלי הראה אתמול 9.7 על תמיסה של 7 והמד טמפרטורה שלי הראה שכשהייתי בעבודה הטמפרטורה באוהל הגיעה ל- 44.6- וזה כששתי נורות 600 עובדות שם....

אז גם המד טמפרטורה וגם המד פי אייג' נדפקו ועכשיו צריך להשקיע עוד כדי לטוס מפה בראש שקט......

לי זה הספיק אני מקווה שגם למרפי:biggrin:

נ.ב.

אתמול השקיתי(רק במים)ואני בטוח שבגלל שהמד מזייף הצמחים קיבלו פי אייג' מאוד מאוד נמוך,לדעתי פחות מ-3.......היום הם יקבלו שטיפה....יש למישהו הצעות נוספות?

SoG

Member
its most likely the digital pH meter getting what we techies call EMI from your ballast
turn off digital ballasts when testing your pH/PPM/Ec with digital equipment!

to test for EMI with digital equipment when Ballasts are on,
go as far away as possible from ballasts, take a glass of water and test the water for pH/PPM/Ec
then go back in the room and test again under the lights / near the ballasts

תודה על ההצעה אני ניסיתי אבל זה לא עוזר,בדקתי אותו עם נוזל כיול וניסיתי להחזיר לו את הכיול של היצרן אבל זה לא עבד.

אני גם השמשתי בו שנה ולא היתה שום בעיה,האזור שבו אני מערבב דשנים ובודק את מי ההשקיה נמצא בערך 3 מטרים מהמשנקים.

קניתי בינתיים נוזל לבדיקת פי אייג' כי אין לי כסף להשקיע במד איכותי כרגע ואני מעדיף לא להוציא כסף על מד לא מקצועי.עד אחרי הנסיעה אני אצטרך לסמוך על זה.

isranabis

Active member
Veteran
אחי קפל את האוהל וקח הפסקה חומר טוב לא יכול לצאת בטמפרטורות האלה,לא יודע למה אבל תמיד החומרים הכי פצצתיים באו מגידול חורף אפילו ביג בנג של גרין האוס יצא משהו קטלני בחורף,יש לי תאוריה שכל מעלה מעל 25 צלסיוס שהאור דולק מורידה באיכות הסופית,אצלך גם המים בטח חמים ובלי חמצן זה גידול עם ים של צרות ,קח הפסקה וצא לחופש בסבבה

אחי קפל את האוהל וקח הפסקה חומר טוב לא יכול לצאת בטמפרטורות האלה,לא יודע למה אבל תמיד החומרים הכי פצצתיים באו מגידול חורף אפילו ביג בנג של גרין האוס יצא משהו קטלני בחורף,יש לי תאוריה שכל מעלה מעל 25 צלסיוס שהאור דולק מורידה באיכות הסופית,אצלך גם המים בטח חמים ובלי חמצן זה גידול עם ים של צרות ,קח הפסקה וצא לחופש בסבבה

בלתי אפשרי(מבחינתי)לקחת הפסקה אבל אני מעריך את העצה.
הטפרטורה כרגע עם המזגן שעובד מצויין עם הטיימר האנלוגי עומדת על 27-28 עם המנורות,אני לא מתלונן.....מה עוד שהמד טמפרטורה אומר שהיה שם גם מינוס 44:biggrin:..........המים נמצאים בחדר ממוזג שאני לפעמים צריך בגד ארוך כדי לעבוד בו בלי לסבול מהקור,לא בדקתי אבל אני מאמין שהם בסדר.

למה 'אפילו' ביג בנג,יש איזו בעיה עם הזן הזה מבחינת יבול או סטלה?אני זוכר שאתה המלצת עליו...

SoG

Member
אחי קפל את האוהל וקח הפסקה חומר טוב לא יכול לצאת בטמפרטורות האלה,

you should see no difference in bud production; in a well controlled room,
regardless of outdoor conditions
that's the whole idea with indoors

if any some growers raise temps at night time
to achieve tighter node production that produce tighter and bigger buds

Bud+

Member
תעשה לנו שליחות ותכתוב איזה מדים יש לך שנדע להמנע מהם :)

ואיזה משנק יש לך באמת?

המדים של הידרו שופ עובדים בסדר גמור
אולי לך היה דגם דפוק והייתי ממליץ לך להיתלונן ולקבל אחד חדש
אבל לי יש שניים
שניהם מראים אותו הדבר והם זהים לטמפרטורה שמראים לי השלטים של המזגנים גם
כך שלי אישית אין בעיה איתם

Latest posts

Latest posts