What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

חלל גידול - סטאפ - שאלות

• Thread starter TheHebrewHammer
  • Start date
T

TheHebrewHammer

חלל גידול - סטאפ - שאלות

שלום חבריי,

רציתי להתייעצ איתכם לגבי התאמת מפוחים לחלל הגידול ועיצוב מערכת הקירור בשתי חללים שונים

אני אפרט לגבי החללים וארשום את הציוד שאותו אני מתכנן להכניס, ותגידו לי לדעתכם מוגזם או מתאים בול או חלש מידי

חדר1:

חדר ובו אוהל של 240 על 240 ל4 מנורות של 600
מקוררות אוויר
בתוך החדר עצמו ( לא בתוך האוהל) קיים מזגן 1 ורבע כ"ס חדש
רעיון הקירור פה הוא מפוח של 8" בעל 930מק"ש לכל 2 מנורות יענו 2 מפוחים שישאבו אוויר קר מחלל החדר עצמו ( שמתקרר ע"י המזגן ) דרך המנורות החוצה והחוצה מהחלון
זה לגבי קירור המנורות בלבד
בנוסף מפוח 8" עם פילטר פחם להחלפת האוויר בחלל עצמו
ו2 וונטות 6צול' 300 מק"ש כל אחת בכדי לעזור להכניס אוויר קר לחלל עצמו

חדר2:

חדר ובו אוהל של 2.40 על 1.20 ל 2 מנורות של 600 מקוררות אוויר
בתוך החדר עצמו (לא בתוך האוהל) קיים מזגן 1 ורבע כ"ס חדש
רעיון הקירור פה הוא מפוח של 8" צול בעל 930 מק"ש ל2 יעבוד כמו שהסברתי למעלה בחדר ה 1
בנוסף מפוח 8" 780 מק"ש עם פילטר פחם להחלפת אוויר בחלל עצמו
2 וונטות של 6 צול' להכנסת אוויר קר מהחדר

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אם אתה מפעיל את המזגן אתה לא רוצה להכניס אויר חם לחדר, אתה רוצה לאטום את החדר וגם להוסיף פד"ח
אחרת מזגן כוס ושייבה לא יעזור לך ל4 מנורות

אין צורך בכל כך הרבה מפוחים. מספיק אחד שמכניס אויר מבחוץ, דרך המנורות ומעיף את האויר החם חזרה החוצה ומפוח אחד שמוציא אויר מהאוהל עם כניסת אויר פאסיבית.
שני מפוחים של 6 צול אמורים לעשות את העבודה.

T

TheHebrewHammer

תודה פונז, לא יצא לי לעבוד ממש עם תוספת כזאת של פד"ח אני גם רואה שהערכה המלאה עולה 3500 נראה לי עדיף לי להביא מזגן חדש אינוורטר 2כ"ס יעשה תעבודה ?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
3500 זה ממש זול
אתה צריך בלון, וסת ומחשב.

מזגן 2 כח יוכל לקרר את החדר עם דלת פתוחה, אבל קח בחשבון שהמזגן ישאב לך המון חשמל.
היתרון בפד"ח זה שצריכת החשמל אפסית

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני לא חושב שהרמה של הציוד שם מספקת, וזה לא כולל את הבלון. אני סיימתי בחדר 10 מטר רבוע עם 4 מנורות בלון של 20 קילו ב3 שבועות.