What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

חדש בתחום וצריך עזרה בבחירת זרעים...

mko

New member
חדש בתחום וצריך עזרה בבחירת זרעים...

היי, אני חדש בתחום ואשמח מאוד ללמוד מנסיונכם...
אני מעוניין לקנות שני זני זרעים קלים לגידול וחזקים כלומר מתאימים למגדל מתחיל
וחסר נסיון.

זן אחד מבוסס סאטיבה כלומר השפעה אנרגטית ומעוררת וזן שני מבוסס אינדיקה
כולמר שתהיה השפעה יותר מרגיעה.
תקנו אותי אם אני טועה ביחס להשפעות הזנים.
עדיף ששני הזנים היו זמינים בחנות אמינה אחת.

תודה רבה.

isranabis

Active member
Veteran
אין סוף לזנים שיש היום,אם אין לך בעיה עם המחיר אז אי קי 47 וגם קלי מיסט שניהם של סיריוס קלים לגידול עם חומר באיכות מצויינת, אבל הכי טוב שתחפש בפורום של הברידרים גידולים של אנשים כמוך וכמוני שמגדלים ומשתפים בתמונות כי לשאלה שלך יש תשובות כמספר האנשים שיענו ,יש גם סטיבה נהדרת במחיר מצויין של מנדלה סיד וזה סאטורי שנותן את התמורה הכי טובה בשביל המחיר כי סאטורי לא נופל מהזנים הכי יקרים שיש בשוק,אל תתקרב לזרעים של רזרוויר וגם של סומה שנהיה זבלה אמיתית אחרי שאיבד את צימחי האם שלו ועכשיו כל הביקורות של אנשים שקנו מימנו לא טובות בלשון המעטה

Bud+

Member
איזה זרעים של רזרוויר ניסית? מה שאני ניסיתי היה מעולה חוץ מתופעת הבולבולים, אבל אני עובד על לנקות את זה.

אני ממליץ לקנות מסאני כי המשלוח שלו הכי אמין בשוק מהנסיון שלי.
אינדיקה -
http://www.******sshop.com/herijuana-feminized-en.html
סאטיבה -
http://www.******sshop.com/******s-jack-feminized.html

קח בחשבון שבעוד שזה נחמד בתיאוריה לגדל גם אינדיקה וגם סטיבה זה מסובך מאוד לגדל אותן ביחד - האינדיקה הרבה יותר נמוכה ומהירה מהסאטיבה מה שמפריע מאוד בפרקטיקה של הגידול.
להתחלה אני ממליץ על האינדיקה כי יש פחות זמן לטעות עם הגידול.

רוב הזנים שתמצא, כולל ה2 שהמלצתי עליהם, הם הכלאות של אינדיקות עם סטיבות ולא אינדיקה ולא סטיבה נקייה - ככה מקבלים גם וגם באיזה שהוא יחס.
גם להרבה זנים יש השפעה ספציפית למדיי לעומת זנים אחרים בלי קשר לאינדיקה או סטיבה אלא לשילוב המרכיבים הפעילים הספציפיים בייחור.

בעוד שזה ממש כיף לגדל 10 זנים ביחד (או יותר טוב - 30) זה נהיה מסובך מבחינה תפעולית.
עם השנים הגעתי למסקנה שהכי קל ותפוקתי לגדל רק ייחורים מאותה אמא (זהים גנטית) בכל סבב כדי ליצור אחידות בגידול.
אם אתה הולך להתחיל מזרע אתה כבר לא כזה מדוייק אבל אני ממליץ לחפש זנים באותו גובה וזמן פריחה, בערך.
ככה אתה יכול לסדר בקלות את הגובה של המנורה, לעשות מיכל השקיה אחד לכולם וכו'.

Bud+

Member
הלינקים לא עובדים.
חפש הריג'ואנה וג'ק פמינייזד של סאני סידס בתוך האתר שלו. אתה יכול למצוא את האתר אם תחפש בגוגל סאני'ס שופ (באנגלית)

isranabis

Active member
Veteran
אני מחפש הרואנה טובה כבר הרבה זמן כמו כל דבר יש הרבה זיופים או סתם איכויות לא משהו השאלה אם גידלת בעצמך את מה שאתה ממליץ וכמה צמחים טובים יצאו לך,ראיתי בבאד דיפו אס 1 של הרואנה במחיר די זול אבל בגלל הקושי של המישלוחים אני צריך יותר פרטים,בנוסף אני מזמין רק עם קומבינה להסלקה שיכולה לעבור פתיחה של המעטפה כי הימים הטובים עברו מזמן ואני רואה כל הזמן אנשים שלא מקבלים את ההזמנה,הזמנתי עם חבר לפני שבוע סאטורי וביג בנג ואני מקווה שזה יעבור אבל לוקח מראש את האפשרות שזה לא יעבור את המכס,
אחי אנחנו מנצלים את זה שבעל האתר לא מבין עברית אבל אל תשים יותר לינקים לחברה של זרעים תן קצת כבוד למארח

isranabis

Active member
Veteran
את הזבל של ריזרווייר ניסיתי לפני כמה שנים זה היה צ'אמדוג משהו והכל היה מלא הרמי רזדוג הוא סתם בן זונה שמפציץ מחיר ורק טמבלים קונים מימנו פעם שניה,שאתה אומר שאתה עובד על ההרמי למה הכוונה ?? למדת לעבוד עם שתי פינצטות אחת בכל יד?? אני סתם מתעצבן שאני שומע את השם רז דוג הוא סתם זונה בן זונה והחומר שלו לא מגיע לביג בנג של גרין האוס שנימכר בגרושים

Bud+

Member
אתה עושה צחוק. שום דבר של גרין אהוס לא מדגדג את הביצה של הדיזלים של רזרוויר מבחינת מוצר סופי.
כן, יש הרמי. הרבה הרמי. אבל שמוצאים משהו בתוך החבילות שלו שיציב זה אוכל 99% ממה שיש בשוק. פשוט המון עבודה שחורה.

אני עושה על זה בהכלאות סלקטיביות בתוך הזן.

mko

New member
תודה על התגובות.
isranabis- האמת שיש לי בעיה עם המחיר.
אתה יכול בבקשה לאיית את השמות של הזנים באנגלית? ואני מתכוון לגדל את הזנים בזמנים שונים ככה שההבדלים +bud -בינהם לא מפריעים.
מה אתם אומרים על Northern Lights בתור אינדיקה
ועל Skunk #1 למרות שאני לא יודע אם הוא יותר אינדיקה או סאטיבה.
באיזה אתר ממולץ לקנות חוץ מבסאני סידס?

תודה :)

Bud+

Member
אני ממליץ רק על סאני ואני לא מאמין שתמצא שמות דומים לאלו שכתבתי בזנים אחרים של סאני.
הסיבה היא רק המשלוח, יש זרעים הרבה יותר טובים ממנו.

נורת'רן לייטס וסקאנק זה זנים ותיקים עם גרסא כמעט לכל ברידר - ההבדלים עצומים בין סקאנק של ברידר אחד לסקאנק של ברידר שני.

dnd genetics - lemon skunk (indica dominant)
subcool seeds - jilly bean(sativa dominant)
reserva privada - kandy kush (sativa dominant)
אינדיקות יש המון אבל מבחינת ייחודיות אני בעיקר אוהב סאטיבות
לגבי הגידול של זה,אני אישית לא ממליץ לך לגדל את שני הזנים בו זמנית ויש לזה הרבה סיבות
אתה צריך להתאים את התזונה לשתי הצמחים ויש להם קצב שונה לחלוטין
לרוב אינדיקות זה על ה7-8 שבועות הפרחה
והסאטיבות על ה10-17 שבועות גם לפעמים
זה אומר שאתה צריך להכין שתי בלילות בשביל תוצאות מירביות ועדיף לך שני חדרי גידול שונים בשביל להיתמודד עם גדלים שונים של הצמחים
אם אתה נורא רוצה לשלב אז הייתי ממליץ לך לגדל כמה זרעים מכל אמא ולמצוא את האמא האהובה עליך
ואז לקחת ייחורים ולמלא את הארון הפרחה בייחורים
זה לא שיטה טובה למתחיל אבל אם אתה רוצה לערבב זנים זה האופציה היחידה שאמורה לעזור לך לגדל אותם באותו חלל פיזית
אחרת הייתי פשוט מגדל כל פעם זן אחד
פעם ראשונה תגדל אינדיקה פשוטה לגידול וסלחנית
ואז בניסיון הבא תנסה את הסאטיבה
זאת המלצה שלי למתחיל
כל סוג של וויט ווידו שאתה יכול למצוא יהיה זן יציב ואמין מספיק לפעם ראשונה ויש מלא ממנו בשוק
אין יותר סלחן מהווייט וידו לדעתי :)
בהצלחה