מצאתי את האתר החביב הזה ממש בטעות, ואני שמח על הטעות הזו
ממש לאחרונה קיבלתי שלושה זרעים קטנים וקסומים מחבר, ולשמחתי אחד גם נבט:
עשיתי טעות קטנה בהתחלה ולא שמתי לב כמה מהר הנבט צומח ומחפש אור:
כרגע הקטנה נמצאת בדלי קטן בחוץ:
אני יודע שזה לא נראה כ"כ טוב, זו פעם ראשונה שלי ואני אעשה עוד הרבה טעויות, ולכן אני אשמח לכל עצה, הצעה, הערה וכו'...
ואם תוכלו לייעץ לי לגבי מיקום לצמח, אני מבין שבגלל שהימים מתקצרים כרגע, לצמח לא יהיו מספיק שעות אור ואולי היא תתחיל בהפרחה (?)
ולכן זה יהיה הכרחי להכניס אותה למקום מוגן עם מקור אור מלאכותי, יש לי מחסן מאוד גדול בחצר מאוד פרטי ומוגן, הצרה היא שהוא ממתכת ולכן ביום הוא מתחמם מאוד ומחניק שם, ובלילה יכול להיות מאוד קריר שם.
אופציה נוספת לבנות ארון לבית (או יותר נכון לחדר השינה) אין ספק שמבחינת טמפרטורה הרבה יותר נוח שם.
והאופציה השלישית להשאיר אותה בחוץ (אזור ירושלים(
מה אתם הייתם עושים?
תודה, טלטל
ממש לאחרונה קיבלתי שלושה זרעים קטנים וקסומים מחבר, ולשמחתי אחד גם נבט:
עשיתי טעות קטנה בהתחלה ולא שמתי לב כמה מהר הנבט צומח ומחפש אור:
כרגע הקטנה נמצאת בדלי קטן בחוץ:
אני יודע שזה לא נראה כ"כ טוב, זו פעם ראשונה שלי ואני אעשה עוד הרבה טעויות, ולכן אני אשמח לכל עצה, הצעה, הערה וכו'...
ואם תוכלו לייעץ לי לגבי מיקום לצמח, אני מבין שבגלל שהימים מתקצרים כרגע, לצמח לא יהיו מספיק שעות אור ואולי היא תתחיל בהפרחה (?)
ולכן זה יהיה הכרחי להכניס אותה למקום מוגן עם מקור אור מלאכותי, יש לי מחסן מאוד גדול בחצר מאוד פרטי ומוגן, הצרה היא שהוא ממתכת ולכן ביום הוא מתחמם מאוד ומחניק שם, ובלילה יכול להיות מאוד קריר שם.
אופציה נוספת לבנות ארון לבית (או יותר נכון לחדר השינה) אין ספק שמבחינת טמפרטורה הרבה יותר נוח שם.
והאופציה השלישית להשאיר אותה בחוץ (אזור ירושלים(
מה אתם הייתם עושים?
תודה, טלטל