φτιαχνουμεπαιδια ξερη κανης πως φτιαζνουμε σοκολατα?
πλακα κανεις σιγουρα, σοκολατα ενvοω hash οχι κανονικη σοκολατα, hash νομιζω λεγετε στα αγγλικαSokolata pairneis kai apo periptero! Egw tha sou pw pws tha ftiakseis merenta..
1 paketo voutiro
4-5 koutalia soupas kakao
1 koutalaki zaxarouxo gala
2-3 koutalia soupas meli
Afineis to voutiro na malakwsei sti thermokrasia domatiou kai meta anakateyeis ola ta ilika kala kala oste na min ksexwrizei kanena.
Afineis to migma sto psygeio misi wra kai meta mporeis na to fas me psomi, mpiskota i kateytheian me koutali!
σοκολατα απο χορτο λεωSokolata pairneis kai apo periptero! Egw tha sou pw pws tha ftiakseis merenta..
1 paketo voutiro
4-5 koutalia soupas kakao
1 koutalaki zaxarouxo gala
2-3 koutalia soupas meli
Afineis to voutiro na malakwsei sti thermokrasia domatiou kai meta anakateyeis ola ta ilika kala kala oste na min ksexwrizei kanena.
Afineis to migma sto psygeio misi wra kai meta mporeis na to fas me psomi, mpiskota i kateytheian me koutali!
Ναι! Έτσι κάπως έκανε κι ο Γκιούφης και πήρε...
Γκιούφη,Γκιούφη, είσαι 'δω; Για πες τί πήρες;
Και δεν το λέω καθόλου χλευαστικά(μου αρέσει το επίθετο)!
Απλά, δεν σας πιάνει ποτέ εκείνο το "χαιρέκακο" γελάκι, όταν κάποιος κάνει καμιά χοντρή πατάτα;
Όσο για τη ντάγκλα, τα λέμε αύριο...
Kι εγώ τη πρώτη φορά πήρα τα ίδια
αλλά δεν το είπα σε κανέναν κι έτσι γλίτωσα τη "καζούρα".
Ξέρω ότι ξέρεις γιατί πήρες ό,τι πήρες γιατί σ' έχω κόψει να κόβει το μάτι σου
Ωστόσο, η παράθεση του Αστερίχ με προκάλεσε. Δεν ξέρω να φτιάχνω τέτοιο κόλπα και η αντιγραφή-επικόλληση δεν με βοηθάει καθόλου, αφού δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να βάλω στο μπλέντερ και τι πρέπει να πιω στο φινάλε.
Βέβαια, ο Βιτάλης ήταν ποιο σαφής και την έπιασα αμέσως τη συνταγή του, όπως κι αυτός αρχίζει να πιάνει το χιούμορ...
Κι επειδή είμαι σχετικά επιμελής μαθητής, θα κάτσω να διαβάσω το βιβλίο αυτού του ωραίου παππού, μιας και η οδηγίες αυτού του άγνωστου τύπου που παράθεσε ο Αστερίχ δεν μου είναι και τόσο διαφωτιστικές...
Υ.Γ. Όσο για 'κείνη την ασπριδερή σκόνη, μου θυμίζει κάποτε στο Καναδά που τη ρουφούσαμε με στριμμένο 10δόλλαρο από τη μούτη
σοκολατα απο χορτο λεω
jorje cervantes the indoor outdoor grow marijuana , kefaleo 15 make oil ,hash View Image