ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
καλημερα μια απορεια χθες ειμουνα με μια παρεα και ηπιαμε amnesia απο οτι λενε, βασικα σαν ακουσμα ηταν πολυ καλο, το μονο που με απασχολει ηταν ειχε γευση σαν λιβανι γιατι ειχε τετοια γευση? μηπως ειχε κακης ποιοτητας λιπασματα?
auth h myrodia opws kegete den moy arese mou thymize alvano alla apo akousma to antitheto tha elega , elpizw na mhn exei k to diko m to white window ayth thn murwdia
eksartate ton breeder ta perisotera amnesia epidi erxonte ola apo enan klono apo hy-pro einai idia an einai apiraxta genitika/basika ta amnesia ola sxedon exoun ena xaraktiristiko pou den sinantas sixna se sativa exoun papades san petra tora gia to aroma pezoun pola rolo px pws ta megalose (hydro/soil etc) pws ta stegnose pws ekane curing ktlp san mirodia ta amnesia den exoun toso dinati ala molis anapsi to fitili exoun mia psilo froutenia mirodia prws kitro mou bgazi emena alous lemoni kai alous anana etc elpizw na helpara
Η μυρουδιά από λιβάνι βρίσκεται σε πολλές καλές σατιβιές, αλλά πάνω από όλα στα Haze. Για εμένα, όπως και για πολλούς, καλό Haze χωρίς λιβάνι ὴ sandalwood δεν εννοείται.
Δεν παίζουν τόσο ρόλο τα λιπάσματα, επιρεάζουν λίγο, βέβαια, αλλά το κυρίαρχο άρωμα λιβάνι ζει βαθειά μες στα γονίδια!
cant speak greek but i saw the word amnesia ,,,i gave a famous cretian barman 4 hits on amnesia haze ,,he said was crap ,,2 hours later he's in a different world ,his mrs told him to sleep on balcony lol ,,,love crete xx
έχει πλάκα πως την ίδια γευση την αντιλαμβάνεται διαφορετικά ο καθένας.. εμένα μου ρχετε κ σαν μυρωδιά καμμένου φασκόμηλου καμιά φορά.. σε ενα φίλο η γεύση του ρχετε σαν συκώτι.. λολ
Συκωταριά, έ; Yummy!
Δεν μούχει τύχει, αλλά είχα ένα νεπαλέζικο που έβγαινε σε κοκορέτσι/γαρδούμπα, και ένα άλλο που μύριζε σκέτο αρνί στη σούβλα πασχαλιάτικο... πολύ ωραία φου και τα δύο, αλλά δεν είχαν λίβανι. Το αρνάκι είχε και λίγο μέντα στη μυρουδιά, Εγγλέζικο γαρ, υποθέτω.
Το φασκόμηλο μαζί με το λιβάνι τόχω βρεί κανα δυο φορές και γενικά είναι καλός οιωνός.
Ρε συ Gert μιας και το ανέφερες.
Πρόπερσυ που είχα φυτέψει δέντρα(κάνναβης) κοντά σε οπωροκηπευτικά δέντρα είχαν πάρει την μυρωδιά των οπωροκηπευτικών.
Λες αυτό να τα επηρέασε που βρίσκονταν σχεδόν διπλα τους?
Διότι αν ισχύει κάτι τέτοιο θα βάλω δενδρύλλια μέντας διπλα στα φυτά παρέα με τους κατιφέδες!
Προσωπικά αμφιβάλλω, αν και ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται.
Αν μου τύχαινε, θα έλεγα σύμπτωση.
Όχι οτι το περιβάλλον δεν αλλάζει τις γεύσεις - κάθε άλλο.
Έχω δει τον ίδιο κλώνο να βγαίνει σχεδόν αγνώριστος μεγαλομένος σε διαφορετικές συνθήκες... αλλά πλήσια φυτά; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Εξ άλλου οι γεύσεις αλοιώνονται. Θέλω να πώ αν ποτίζεις με κοκακόλα, δεν θα έχει αυτην την γεύση. Δοκίμασέ το και πές μας.