What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

ion sa dat pe kush :) jurnal de crestere

rasta_ion

Member
Bine v-am regasit fellaz

Am sa va prezint in ceea ce urmeaza un proiect, care cred eu ca va va tine cu ochii cascatzi , si pe care vreau sal duc pana la capat , fara prea multe dificultatzi pe drum.
setupul contzine un spatiu de aprox 80cm2 , 3 x Critical kush (barneys farm) , butoaie 11l , allmix (biobizz), iar lumina este asigurata de un cfl de 55w, dupa care voi adauga un HPS 250w in perioada de vegetatie.

Sa-i dam drumu !

:woohoo:

rasta_ion

Member
dupa prima saptamana 20/4

dupa prima saptamana 20/4

:tiphat:

Attachments

• 20120818_015403.jpg
    20120818_015403.jpg
    62.8 KB · Views: 43

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Bine ai venit, Ioane !
Vroiai sa spui ca le pui sub un 250W HPS in perioada de flower, nu ?
Ce spatiu vertical ai si ce nutrienti o sa folosesti ?
Succes cu grow-ul !
PS: Foloseste cratima ! :muahaha:

rasta_ion

Member
Bine ai venit, Ioane !
Vroiai sa spui ca le pui sub un 250W HPS in perioada de flower, nu ?
Ce spatiu vertical ai si ce nutrienti o sa folosesti ?
Succes cu grow-ul !
PS: Foloseste cratima ! :muahaha:
vroiam sa spun ca o sa pun 250w in veg, impreuna cu cfl-u. iar pt flower va fi tot hps , doar ca putin mai mare :D 400-600, don`t know yet. 1.80 inaltime. iar nut de la plagron

rasta_ion

Member
New input

New input

odata cu aparitia hps-ului si a mai multor w, caldura se bate cu pumnii in piept :))) atunci ion a pus cool star . iar acum temp nu depaseste 28-29 C.

NExt step will be Scrog
:peacock:

Attachments

• CIMG1834.jpg
    CIMG1834.jpg
    101.4 KB · Views: 42
  • CIMG2292.jpg
    CIMG2292.jpg
    49.9 KB · Views: 43

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Dar ce culori ai bagat in imaginile alea mai Ioane ... Puteam sa jus ca-s extrem de stoned desi n-am fumat nimic in dimineata asta :joint:

P.S. Pe langa plantele alea nu pui nimic reflectorizant ? E bine ca ai spatiu sa le cresti, dar lumina aia se pierde aiurea. Ti-ar trebui niste panouri imbracate in mylar sau in folie alba care sa iti reflecte lumina inapoi.

rasta_ion

Member
Let the BLOOM start !

Let the BLOOM start !

Dupa cum v-am spus , am facut un scrog, si am dat drumu la flower .
De acum incepe distractia... :biggrin::dance013::biggrin:

Attachments

• CIMG2303.jpg
    CIMG2303.jpg
    80.5 KB · Views: 40

VanVulpen

Well-known member
Veteran
Dupa cum v-am spus , am facut un scrog, si am dat drumu la flower .
De acum incepe distractia... :biggrin::dance013::biggrin:

Fiind vorba de kush cred ca te-ai cam grabit cu scrogul, plantele astea n-or sa se mai lungeasca mult odata indus flowerul, in locul tau le-as mai fi vegetat vreo cateva saptamani pentru o recolta mai bogata... multa bafta oricum, sunt cu ochii pe tine! :lurk:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Eu le-as mai fi lasat in veg pana cand ajungeau la plasa si se indinteau ceva ramuri prin ochiuri. Asa o sa cresca jumatate sub plasa, jumatate dedesubt. Daca le antrenezi zilnic in saptamana care vine o sa le poti rasfira cat mai mult ca sa ai expunere maxima la lumina.

Bafta in continuare !

rasta_ion

Member
Fiind vorba de kush cred ca te-ai cam grabit cu scrogul, plantele astea n-or sa se mai lungeasca mult odata indus flowerul, in locul tau le-as mai fi vegetat vreo cateva saptamani pentru o recolta mai bogata... multa bafta oricum, sunt cu ochii pe tine! :lurk:
as fi vrut sa le mai las in veg, dar mi-am facut un plan si incerc sa ma tin de el. mersi de interventie
bafta si tie!
numa bine

rasta_ion

Member
ms de apreciere.
cea din mijloc nu a fost supusa la toping, probabil asta e motivu, ea e cea de care spuneam ca va fi "on charge" , poate e si de la fenotip , dar se vede ca are un avans. si o voi lasa asa, o perioada.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ai grija sa nu se intareasca tulpina si sa devina friabila, pentru ca va fi mult mai greu sa o modelezi dupa aceea.

Latest posts

Latest posts