What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Indoory na Oucie

loris

Member
Strzała :D ,
Podczas czynnego wspominania outowego Jacka Herera doznałem natchnienia i zabrałem się w końcu za relację z tegorocznego out-growingu.

Odmiany:
-Kushage x The Pure x Cheesage (pako)
-Hindu Kush (ktoś z haszysz.com)
-White Russian x Brainstorm x The Pure (pako)
-Jack Herer (eruil)
-White Russian x The Pure (pako)

Nawozy:
Zestaw Hesi Hydro (raz biohumus i planton K)

Ziemia:
jak zawsze bardzo symbolicznia ilość kupnej, niektóre dostały perlit i dolomit

Okres:
25 V - 25 X (kilka szt. zostało do końca listopada)

Od siebie dodam, że mogłem z niektórymi dłużej poczekać z cięciem, ale bałem się, że coś im się stanie, do tego spot był bardzo daleko.
Problemów nie było za wiele, prócz wjazdu pojazdu koszącego na jeden ze spotów. Wszystko ładnie rosło a jeszcze lepiej smakuje :)
Nie stwierdziłem istnienia pleśni! nie wiem czy to zasługa 2krotnego pryskania Amistarem, ale jestem b. zadowolony. Sporo żywicy, moc powala i out będący pod znakiem zapytania pozytywnie zaskoczył, zwłaszcza, jeśli odległość do miejsca docelowego była dość spora.
Żeby nie dodawać zbyt wielu zdjęć zaprezentuję pamiętnik z naciskiem na 1 ze spotów.
Polecam późne krosy ;)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Ja tez podzielam zdanie ludzie ladnie :D slicznie , ale wez to polacz w calosc ! jeZZdes z Nami juz kilka ladych lat czemu nie zamontujesz tegi w calos tak latwiej trafisz do masy ludzie , latwiej przekazac swe poglady itd ...
picture.php

pozdro

frether

Member
Veteran
przez chwile poczułem się jak trzy latka wstecz... ale to było dobre i piękne hehe
"wreszcie wypełzłem z tego mokrego i gęstego lasu natrafiając na moje pole tra..."
pozdro bracie :wave:

makowiec

Member
Ladnie. Kiedy ci zaczal jack herer f2 od eruila kwitnac. Duzo ich miales, duzo roznych feno? Akurat jack mnie interesi.

/Pozdrawiam