What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

INDOOR 2005

G

Guest

Witam wszystkich,

Mamy juz na naszym pieknym forum OUT 2005. Pomyslalem ze do pelni szczescia brakuje jeszcze In2005. Thread dla wszystkich ktorzy od 1 stycznia 2005 hoduja cos tylko i wylacznie pod lampami. HPS'owcy, MH'owcy, Fluro'wcy. Boxiarze i growerzy typu Hot, ktorzy ogromnymi ilosciami ziela zapychaja swoje sypialnie, szafki, poddasza, piwnice itd pokazcie swoje piekne okazy. Fotki i opisy mile widziane. Dla wszystkich ktorzy uprawiaa IN, i nie tylko. In/Out tez zapraszam.

Ja ze swojej strony moge na razie powiedziec tyle. 3xHKxProduct19 i ostatnio 1xHollands Hope. Z przyczyn mi nieznanych w....wilem sie i zabralem najmarniej rosnacą HH z OUT i przesadzilem do boxa.

PS: Hot i Kov to osoby ktore w tym forum maja najwiecej do powiedzenia. Zobaczymy jak ten thread sie rozwinie. Czekamy na posty.

Pozdrawiam wszystkich Pes3fan :wave: :friends: :joint:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
bendzie dobze pes3fan

no jusz dawno nierobilem indoor zdjenc. niedlugo cos sie pokaze. mam fajno niespodzianke,hehe

nnajwiencej to na jesien ja choduje,kiedy temperatura pozwala na uzycie wiencej lamp.
wtedy to daje na calego,hehe

peace

G

Guest

Czekamy Hot na niespodzianke od Ciebie. Na pewno bedzie co ogladac. Pozdro

ChurcH

Member
Tak więc postanowiłem się przenieść z wątku "Co w ogrodzie rosnie Ci ???"
....bo to w seri z W ogrodzie zapiszczało i zaświerczało...

Tak więc ja czyli ...TAk to znaCzy Ona NAsza magiczna Bohaterka MAriia

Zmieniła Miejsce swojego zamieszkania i jej konstynstancji ciała czyli została ususzona i podzielona na 3części ciała Jej .
Następnie zakare został poddana przyśpieszonemu kursowi suszenia przez 4dni jej zwłoki spoczywały na cieplutkim HDD który nąstop...
...zapisuje tom swoją małą głowiczkomm... Te swoje daNnne BICIKI tzw..
>> przy okazju zsuszył na stuff paniom MJ która została skazana..

No itak spożyłem się wkręciłem i kilka jeszcze zdjęć wrzuciło.

A tu jeszcze jedna roślinka rózniąca się Zewnętrznym wyglądem a pochodzące od sióstr z pestek.

POZDRO
KościóŁ czyli Ja

UsmaŻony ja Konkrętnie w GłÓffce łechczą mnie Me PAnny Kochane

ChurcH

Member
Aha jeszcze na szybciora bom zapomniał ooo. fuck zapomniałem co miałem napisać aha..
że pestki z NL były z których Zostały wyselekcjowane 3siostry KTóre zostały MAtkami tych oto klonów na zdęciach.
i ! jest troszkie Inne od Kuzynów.
I otuż zastanawia mnie jego inna budowa i tak se myśle że....
... że będzie sie róznił od swoich siustr bo dojrzeje na moje oko. z ładnych 2lub3 tygodnie puźniej czyli będzie chyba BArdziej SatiVowaty siostrzeniec Któr będzie miał innom BOMBĘ..
NO i to se jeszcze napisze :

SMOKE RAPORT <<Próbki którom usmażyłęm>>

To "Dym" choć próbka była suszona zaledwie 4 dni jest całkiem obojętny i ciężki.
"Zapach" jest całkiem taki CYtrusowy cośjak GrejFruit zz taka kwaśną pomarańczą
"BOmba" bomba ciężka i HIGH bardziej Rośliny o parametrraach Indyjki...
LEniwa bomba na Rozkminy i RelaXik na koniec dnia po DłuGIch pracaCh
BOhater może sięzrelaksować na Myśłach doznańach słuchowych i na LodÓwce.

G

Guest

Wspaniale ChurcH,
To milo zobaczyc tak piekne stinky widoki. Mam teraz takie techniczne pytanie odnosnie oprzyrzadowania w boxie? [ wybacz jesli musialbys sie powtarzac tez zem sie nabombardowal dzis jak cholera :D ]

Swietnie to wszystko idzie. NL gratuluje swietnego wyboru gatunku. Moj nastepny grow to bedzie wlasnie jakis cross z NL. { A propos Northern Lights to po polsku zorza polarna kumacie!! co za piekna nazwa!! "co paliles? AA zorze polarna aaaa" pozdr to all nice high }

Pieknie to wyglada, mam prosbe zagladaj czesciej na Indoora i lagodz nasze oczy tymi pieknymi widokami ChurcH. Pozdrawiam GL z growem i keep'em strong'n'sturdy. Daj znac kiedy zniwa i po ilu dniach na FLO. Czeslaw pes3fan

ChurcH

Member
A oto dalsza porcja zdjęć z mojego INDOORA.
To część artystczna<<czyli taka żę robiona pod wpływem urody modelek>>

A tu wieża radości w artystycznym oddaniu mojego kolegi<<po polsku tzn. że on robił zdjęcie>>

I mały wkręt albo zagadka na czym leży ten samotny topek:

Miłego oglądanie więcej zdjęci już niebawem.

Pozdro KościóŁ

G

Guest

ChurcH w tej zagadce to chodzi Ci o ten rysunek czy na czym jest wyryty ten rysunek? Bo rysunek to pentagram ale na czym jest zrobiony to nie mam pojecia.

Ps. Fajne topki :)

Pozdro, Wujek

ChurcH

Member
dzięki WDB
dzięki Weed Time
dzięki HOT CARGO

Trawa dobra wręcz mordercza, podoba mi się jej ciężkie "body stone" który atakuje dopiero po paleniu,
Zapach ma cytrusowy, Dym jest neutralny choć ciężki i gęsty, Ze Smakiem to jeszcze nieczuc Trawa musi jeszcze poleżeć aby wydobył jej się smak,,

,,,co do tych zdjęć to nie są super fajne bo robione śmiesznym Sony bez dobrego Obiektywu, więc niemożna było fajnego MACRO zrobić.
..ale teraz wieczorkiem porobiłem swoim aparatem fajne macro...
więc jutro zapodam zdjęciami...tylko powybieram najfajniejsze.

I jeszcze raz serdeczne dzięki.

ChurcH

Member
A tutaj już troche se popisze chociaż mi sie niechce bo dziśaj święto
Matki Boskiej Zielnej

NA pierwszym zdjęciu moja Mama z której pobieram klony<w tym sezonie chyba pujdzie na ScrOG i na FLO.

Tu mam nowe pestki do przetestowania równiesz pes3fan dostał takie pestki więc fajnie będzie bo zbiory będą w niedalekich odstępach.

Tu troche MACRO

Miłego oglądania i wielkie pozdro

KościóŁ

G

Guest

Church zaczales juz kielkowac tego God buda?? Jak Ci rosnie ile ma dni?? Po jaka lampa go dales ?? Troche tych pytan jest. Ehh miala byc dla was niespodzianka, a Ty wszystko wygadales, oj Church. Dobra niewazne. Moje maja juz tydzien i wygladaja bardzo bojowo. Sa malutkie, ale bardzo zwawe. Wlasnie Wytwarzaja kolejna pare listkow. Lodyzki bardzo grube i wspaniale szybko kielkuja. Jak ktos chetny to zapraszam na Seedbay support Test grows tam mam thread o tym tescie. Zobaczymy ile jest w stanie dac god bud w uprawie indoor pod mala lampa. Sam jestem bardzo ciekaw. Btw. Church ja wzucilem tylko 4 pestki GB a reszte zachowam na test outdoor w 2006 [ tak sie z DG dogadalem, ze mi pozwolila ] Do boxa dozuce jeszcze swiezo dzis przesadzona C99 Anubisa [ rosnie troche marnie, ale juz dzisiaj dostala ziemie z nawozem i bedzie swietnie, zrezygnowalem z hydro z powodu braku kasy ]
A propos testu zbudowalem boxa ze sklejki 2,5cm wysokosc 95cm szer 46cm i dl 56cm
Wykladam kocami termicznymi. Lampa 150W HPS jak sie uda jeszcze do pazdziernika kupic. Jak widzicie mowie otwarcie o sprawie zeby kazdy wiedzial. Jakby mi sie udalo zrobic nasiona to napewno ktos z was dostanie. Jakby ktos byl chetny na te odmiane to niech juz sie zdradzi na PM.
Pozdro growers
Pes :yes: I jeszcze fotka maluchow [ 6 dzien ]

ChurcH

Member
Co do GB to jeszcze go niewysiałem, dopiero w przyszłym tygodniu wrzuce go na wate.
2 tyg będdzie po świetlówkami 4x1100lm
potem na vegu pod 2x70W HPS
i na flo juz do nowego Boxa z 400W HPS

ChurcH

Member
smoke raport

Dzisiaj odbyla sie konsumpcja nowej (w naszym ogrodzie) odmiany konopii indyjskiej o wdzięcznej nazwie "northern light".

FAZA I​
Pierwsza dawka wynosila ok. 0.25 g. Dawka ta została zaaplikowana degustatorowi własnoręcznie wykonanym bongiem. Pierwsze wrazenia nie byly piorunujace lecz osobnik po dluzszej chwili stwierdzil ze trzeba zaaplikowac druga taka dawke. Przed nastepna konsumpcja stwierdzil ze opisanie skutkow palenia marihuany przez osobe postronna nie bedaca pod wplywem konopii moze uratowac wiele mlodych istnien. Stad wzial sie pomysl napisania tego raportu. Osobnik (nazwijmy go panem X) przygotowal kolejna dawke ziola. Sprawial wrazenie zaciekawionego swoimi "badaniami". Pan X siedzi na krzesle w kuchni i skrzetnie przygotowuje nastepna dawke. Spogladajac na ekran monitora jest bardzo wesoly co swiadczy o pozytywnym dzialaniu dawki.

FAZA II​
Przed zaaplikowaniem drugiej dawki pan X wykazywal nieznaczne zabuzenia psychomotoryczne. twierdzil ze sam nie moze dalej poddac sie badaniu. Probowal przekonac mnie do wspolnej konsumpcji. Po odmowie zadzwonil do swojego przyjaciela pana Y. Ucieszony z jego przyjscia zaczal tanczyc i stwierdzil ze konsumpcja odbedzie sie w 3 osobowej grupie. W tej chwili pan X oczekuje przyjscia pana Y siedzac na kanapie i usmiechajac sie do mnie od czasu do czasu slucha muzyki z podtekstami erotycznymi, moze to wskazywac na zmiane nastrojow poniewaz przez chwile siedzi nieruchomo lub wstaje i zmienia repertuar usmiechajac sie do mnie. Pan X slucha bardzo glosno muzyki co mozna powiazac z proba oderwania sie od rzeczywistosci. Pan X stwierdza ze przestaje sluchac muzyki bo ona go wkreca i wciaga.Po uplywie 90 minut dzialanie oslabilo sie a wrecz zniknelo. Narazie dalsza czesc eksperymentu jest niemozliwa poniewaz nie zjawil sie pan Y. Jednak po krotkiej chwili pan X poddal sie dalszemu badaniu. bo sciagnieciu dwuch sporych buchow zrezygnowal twierdzac ze nie podola takiej ilosci (0.5 g) efekt byl piorunujacy lecz objawil sie tzw. glodomor. Gdy zapytalem jak sie czuje odpowiedzial ze dobrze gdy poprosilem go o rozwiniecie tej mysli stwierdzil ze ..... czuje sie dobrze. Pan X stwierdzil ze moje obserwacje wygladaja dziwnie. Zauwazylem ze X czuje sie naprawde dobrze. Wykazuje w pelnej okazalosci skutki palenia marihuany (oczywiscie te pozytywne oprucz skutku ubocznego jakim jest apetyt oraz ciezkosc powiek).

WNIOSKI
Bylo to pierwsze udokumentowane doswiadcze z tej serii, nie moze ono wpelni odzwierciedlic skutkow palenia northern light lecz pierwsze badanie okazalo sie pozytywne. Czekam na nowe wyniki badan nad ta odmiana. Jezeli ktos prowadzi podobne to moze wspomodz mnie w pelnym odzwierciedleniu dzialania tej rosliny.

Wasz DR. PYVEŁ​

G

gelowas

Najlepszy Smoke Raport jaki w życiu widziałem, hahaha, brawo dla ChurcH!!!
Trzeba przyznać, że towar z foto wygląda całkiem apetycznie. :)

G

Guest

Brawo kościół za smoke raport.Ja sie uwaliłem AK48 i powiem Wam ze to prawdziwa rakieta.Jak zreszta kazda inna biala odmiana.

G

gelowas

Wlasnie sobie pomyslalem, ze skoro nie mam mozliwosci na prawdziwy indoor z lampami to moze zrobic taki trick. Mam w suszarni wielki plastykowy pojemnik do robienia piwa domowym sposobem. Jakby postawic jedna roslinke Lowryder w tym pojemniku, a druga w piwnicy to moze by cos wyszlo. Czy zupelnie bez swiatla i w temp ok 18 stopni wyjdzie cos z roslinek? Gdzie dostane kilka szt prawdziwego Lowryder'a najlepiej female co jest zupelnie obojetny na swiatlo?
Pozdrawiam
gelowas

Latest posts

Latest posts