ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
El Nino dostal wpierdol LST i wstaje a BigBang szykuje się na 3 piętro liści a potem CIACH!
Podgoni troszkę koleżanki i wejdą sobie na flo.. za jakieś 10 dni myśle..
"psie siuśki" medi spisuje się pierwszorzędnie!! ph przed i po, ec bez zmian 1,2
Górna 'warstwa' cheese poszła pod nóż.. za kilka dni okaże się jak wagowo, na pewno najmniej ze wszystkich dziewczynek...
Reszta dostaje MediOne i Finisera co 2gie podlanie. Od jutra flush i sama woda z Final Phase od Adv.Nutriens
Wilgotność: 30%
Temp: staram się utrzymywać poniżej 30'C ale jak na dworze 32'C jest ciężko
Udało mi się zrobić tylko jedną fotkę przed tym jak HPS się włączył... w ten weekend kosa!
Udało mi się zdefiniować problem dlaczego musiałem czekać aż 10 tygodni - zbyt wysoka temp. przy szczytach.. przez te francowate upały :/
Siemka
Przyszła kolej na sławne Indica. W moim vapo Himalayan Gold od Green House Seed Co.
-moc [8/10]
-smak dymu w ustach [brak/10]
-smak pary w ustach [9/10] kwiatowy
-zapach suszu [10/10]
-typ high'u: Indica and Sativa too
-jak bardzo dym "gryzie" w płuca i gardło [brak/10]
-szczegółowy opis przeżyć po spaleniu - upalone ciało, czuć body high, rozluźnione mięśnie. kreatywnie upalona głowa, ciezko skupic się na jednej rzeczy, świat fascynuje Cię jeszcze bardziej, śmieszy Cię dużo więcej niż normalnie! Chcesz coś zrobić
-podsumowanie [loading.../10]
-skąd wziąłeś susz? ze słoika
-skąd wziąłeś nasiona? holenderskiskun.pl
-typ uprawy: Indoor
-warunki uprawy HPS250, Topping
-łatwość uprawy: łatwa
- nawóz:
Siemka
Tym razem BigBang. Odmiana dla pacjentki medycznej marichuany. Bardzo szybka! Zbiory 10 dni wcześniej niż podaje ghs.co. Dzięki temu high jest lekki nie przytłumiający acz zmiatający! W blancie wylądował i...
-moc [9/10]
-smak dymu w ustach [6/10]
-smak pary w ustach [8/10] kwiatowy
-zapach suszu [7/10]
-typ high'u: Indica
-jak bardzo dym "gryzie" w płuca i gardło [0/10]
- upalone ciało, czuć body i head high, skupiony, kreatywny. Pozytywnie zaskoczyła poziomem ogarnięcia!
-podsumowanie [9/10]
-skąd wziąłeś susz? ze słoika
-skąd wziąłeś nasiona? holenderskiskun.pl
-typ uprawy: Indoor
-warunki uprawy HPS250, Topping
-łatwość uprawy: łatwa
- nawóz: MediOne, Massive i Finisher