What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

[Incepator]Primul Grow (growbox)

reijavil

New member
Salutare , nou pe aici
Am un Auto bloodyskunk(30 zile) si un auto blueberry(25zile) intr-o cutie de 50x50cm cu folie de aluminiu inauntru
Lumina : 2 Becuri CFL de 40w ,lumina rece, urmeaza sa mai instalez 2 azi
1xventilator care extrage aerul langa becuri
ghivece 5.5l
pamant:compo sana
Temperatura 27C ziua si 22 noaptea.
Umiditatea a fost 30% constant pana pana acum cateva zile cand a sarit deodata la 50% cu lumina aprinsa si 60-70% pe timpul noptii si nu inteleg de la ce .
Nestiind ca cele auto se pun direct in ghivecele mari la inceput le-am tinut in 2 ghivece mici (5x5x10cm) pana in ziua 15
La blueberry i-am rupt jumatate din radacini din neatentie cand am mutat-o.
Teoretic ar trebui sa fie gata in 40~ zile pentru recoltare, in cat timp ar trebui sa inceapa inflorirea?
M-am gandit sa le fac si un topping dar nu sunt sigur avand in vedere ca sunt auto strains.
Si mi se par cam mici pentru o luna de cand au germinat, ce parere aveti?
Multumesc anticipat :tiphat:

Attachments

• auto bloody skunk1.jpg
    auto bloody skunk1.jpg
    52.5 KB · Views: 35
  • auto bloody skunk2.jpg
    auto bloody skunk2.jpg
    55.1 KB · Views: 33
  • autobloody skunk 3.jpg
    autobloody skunk 3.jpg
    47.1 KB · Views: 33
  • auto bloody skunk 4.jpg
    auto bloody skunk 4.jpg
    54.3 KB · Views: 34
  • blueberry 1.jpg
    blueberry 1.jpg
    58.3 KB · Views: 37

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
salut si bine ai venit.
nu iti trebuie topping si nici folia aia de aluminiu de pe pereti. daca nu poti vopsi sau pune o folie alb mat, pune macar hartie mata.

reijavil

New member
Salut din nou, am revenit cu o problema , frunzele la bloodyskunk (aproape 40 zile , a si inflorit acum cateva zile) sunt putin lasate si au inceput sa apara niste 'pete' pe ele.Ce deficienta ar putea fi? Eu m-am gandit la magneziu sau fosfor..

Attachments

• bloodyskunk.jpg
    bloodyskunk.jpg
    67.4 KB · Views: 36
  • bloodyskunk 2.jpg
    bloodyskunk 2.jpg
    74.6 KB · Views: 35
  • bloodyskunk frunza 2.jpg
    bloodyskunk frunza 2.jpg
    62.2 KB · Views: 34
  • bloodyskunk frunza.jpg
    bloodyskunk frunza.jpg
    54.9 KB · Views: 40

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Deficienta de fosfor. Verifica totusi daca nu cumva ai si daunatori pe spatele frunzelor. Mare atentie la udare, sa nu cumva sa le tii prea umed pamantul. Sau o temperatura prea joasa la radacini..