Salutare , nou pe aici
Am un Auto bloodyskunk(30 zile) si un auto blueberry(25zile) intr-o cutie de 50x50cm cu folie de aluminiu inauntru
Lumina : 2 Becuri CFL de 40w ,lumina rece, urmeaza sa mai instalez 2 azi
1xventilator care extrage aerul langa becuri
ghivece 5.5l
pamant:compo sana
Temperatura 27C ziua si 22 noaptea.
Umiditatea a fost 30% constant pana pana acum cateva zile cand a sarit deodata la 50% cu lumina aprinsa si 60-70% pe timpul noptii si nu inteleg de la ce .
Nestiind ca cele auto se pun direct in ghivecele mari la inceput le-am tinut in 2 ghivece mici (5x5x10cm) pana in ziua 15
La blueberry i-am rupt jumatate din radacini din neatentie cand am mutat-o.
Teoretic ar trebui sa fie gata in 40~ zile pentru recoltare, in cat timp ar trebui sa inceapa inflorirea?
M-am gandit sa le fac si un topping dar nu sunt sigur avand in vedere ca sunt auto strains.
Si mi se par cam mici pentru o luna de cand au germinat, ce parere aveti?
Multumesc anticipat
Am un Auto bloodyskunk(30 zile) si un auto blueberry(25zile) intr-o cutie de 50x50cm cu folie de aluminiu inauntru
Lumina : 2 Becuri CFL de 40w ,lumina rece, urmeaza sa mai instalez 2 azi
1xventilator care extrage aerul langa becuri
ghivece 5.5l
pamant:compo sana
Temperatura 27C ziua si 22 noaptea.
Umiditatea a fost 30% constant pana pana acum cateva zile cand a sarit deodata la 50% cu lumina aprinsa si 60-70% pe timpul noptii si nu inteleg de la ce .
Nestiind ca cele auto se pun direct in ghivecele mari la inceput le-am tinut in 2 ghivece mici (5x5x10cm) pana in ziua 15
La blueberry i-am rupt jumatate din radacini din neatentie cand am mutat-o.
Teoretic ar trebui sa fie gata in 40~ zile pentru recoltare, in cat timp ar trebui sa inceapa inflorirea?
M-am gandit sa le fac si un topping dar nu sunt sigur avand in vedere ca sunt auto strains.
Si mi se par cam mici pentru o luna de cand au germinat, ce parere aveti?
Multumesc anticipat