ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
po co zakładasz nowy thread jak już zapytałeś w Co w ogrodzie... raz i widocznie jak nikt Ci nie udzielił odpowiedzi to pytanie jest głupie ale... że mam dzisiaj dobry humor to Ci odpowiem:
+/- miesiąc
temat nadaje się tylko do kosza
lepiej zainpregnuj to coś conajmniej amistarem albo rovalem, tego krzaka czeka jeszcze dluga droga wiec lepiej zapobiegnij plesni, 3 tygodnie jak nic zeby chociaz jakos topy sie uformowaly
Wlasnie niewiedzialem co to jest myslalem ze to brak potasu (czytajac objawy na innym forum), ale zakupilem juz amistar i nadal mam pytanie, jaka dawke amistaru stosować na poczatku a jaka w pozniejszych fazach ? Sorry ze zadaje tyle pytan ale to moje jedyne pomidorki ktore mi zostaly i chcialbym aby doszly jak najlepiej. Pozdrawiam
A nie myślałeś, żeby przeczytać na opakowaniu albo poszukać na forum? No kurde szczerze mówiąc to ja jestem można powiedzieć początkującym, ale pytań co do dawkowania czegoś nie zadaję... Zwłaszcza jak są opisane... Sądzę, że jak poszukasz tutaj, to znajdziesz tego co Ci potrzeba
Pozdrawiam
Kain1: Ja bym je trzymal jeszcze z 3-5tyg w zaleznosci jak plesn bedzie wchodzic, stosuj na plesn opryski 1-2 razy w tyg.
Kanibal: dla scislosci lepiej zadawac pytania zwiazane z outem w OUTDOOR-PYTANIA
co do dozowania opryskow to ja patrze na najwyzsza dawke do podanych warzyw i daje wieksza troche, no i szukanie po forum podstawa - warto zainwestowac w tego skilla pare pkt expa