What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

הזמנה של ציוד מאמזון - שאלה לגבי עלויות

kuku@coko

New member
הזמנה של ציוד מאמזון - שאלה לגבי עלויות

היי אני מתעניין בקניה מאמזון של רפלקטור מקורר אויר, מפוח וכנראה גם משנק דיגיטלי אני מבין שמ- 75 דולר עד 325 לא צריך לשלם מכס רק מע"מ 18% (ומס קניה אם יש בכלל על המוצרים האלו מישהו יודע? ) כמובן שהסכום שקובע כולל את עלות המשלוח מחו"ל - מישהו התנסה בקניית ציוד תאורה מחו"ל ? האם כדאי מבחינת עלות? יש עוד דברים שאני צריך להיות מודע להם ?

הרפלקטור שוקל 10 ק"ג והמפוח 3 . כל פריט עולה 140 $ לא כולל משלוח שזה כ -9$ לקילו אם הבנתי נכון
הייתי מצרף לינקים לאמזון אבל אני מבין שאסור לפי חוקי הפורום

אודה על כל מידע שתשתפו

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אתה רוצה להסביר למכס למה צריך לשחרר את החבילה שלך?

kuku@coko

New member
מגדל תותים או עגבניות אבל תכלס אין מכס על פחות מ-325$ ככה שזה אמור להשתחרר מהר לפחות אם אין מס קניה. בכל מקרה נגיד אני מזמין רק מפוח ומשנק דיגיטלי מז אז

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני לא הייתי מזמין כאלו דברים מהאינטרנט

Scroggy B

Active member
היי אני מתעניין בקניה מאמזון של רפלקטור מקורר אויר, מפוח וכנראה גם משנק דיגיטלי אני מבין שמ- 75 דולר עד 325 לא צריך לשלם מכס רק מע"מ 18% (ומס קניה אם יש בכלל על המוצרים האלו מישהו יודע? ) כמובן שהסכום שקובע כולל את עלות המשלוח מחו"ל - מישהו התנסה בקניית ציוד תאורה מחו"ל ? האם כדאי מבחינת עלות? יש עוד דברים שאני צריך להיות מודע להם ?

הרפלקטור שוקל 10 ק"ג והמפוח 3 . כל פריט עולה 140 $ לא כולל משלוח שזה כ -9$ לקילו אם הבנתי נכון
הייתי מצרף לינקים לאמזון אבל אני מבין שאסור לפי חוקי הפורום

אודה על כל מידע שתשתפו

למה הרצון העז לקנות בחו"ל? גם אני הייתי קונה בשמחה בחו"ל, אם זה היה באותו מחיר אפילו כמו בהידרושופ, רק כדי לא לתמוך בחזרזירים. אבל מבדיקות שעשיתי ואפילו מהמחירים שציינת עושה רושם שזה לא הכי משתלם.
מוצרי חשמל חייבים במס קניה של 10%. תוסיף לזה מע"מ 18% ותוסיף לזה בילוי פוטנציאלי עם קצינת מכס שחופרת לך שהמוצרים הללו לא תקניים לישראל (הם רואים איזה שנאי או משהו חשמלי ישר מתחילים להשתולל עם חפירות).
אין לי ניסיון עם תאורה, אבל יצא לי לבלות כמה וכמה שעות במכס בגלל סיבות הזויות,, פעם אחת אפילו בגלל שהקצינה לא יודעת אנגלית טוב!!!
(היא לא ידעה ש
GEAR
זה גם בגדים, אלא חשבה שהזמתי חלקי גיר לאיזה רכב או משהו....)

בשבילי, או שזה קניה של משהו קטן שסתם מעצבן אותי המחיר שלו בארץ חחח כמו כיסוי לאייפון וכל הצ'ייניז שיט או שזה משהו שיחסוך לי מלא $$$ כמו סוללה למחשב נייד וכאלה. שאר הדברים זה פשוט לא יוצא משתלם (מן הסתם החנויות מודעות לזה ומתאימות את המחירים למחירי הרשת).

teananna

Member
אח שלי אם תחפור פה בארץ כמו שחפרת את אמזון
אתה תמצא דברים זולים באותה מידה בדיוק
רק צריך קצת יצירתיות,והרבה גוגל

kuku@coko

New member
חבר'ה תודה על המידע אני יורד מלהזמין מחו"ל ציוד חשוד
סקרוגי - הצחיק אותי מה שסיפרת על ה- GEAR
מה לעשות יש הרבה ד"פרים במכס אבל לפעמים זה טוב
מישהו יכול להמליץ על רפלקטור מקורר אויר טוב ל-600 וואט שזמין כאן בארץ?

Scroggy B

Active member
חבר'ה תודה על המידע אני יורד מלהזמין מחו"ל ציוד חשוד
סקרוגי - הצחיק אותי מה שסיפרת על ה- GEAR
מה לעשות יש הרבה ד"פרים במכס אבל לפעמים זה טוב
מישהו יכול להמליץ על רפלקטור מקורר אויר טוב ל-600 וואט שזמין כאן בארץ?

לי יש את הרפלקטור המשולש שמוכרים בהידרושופ ב-680
יש לו פתחים בגודל 125 מ"מ
קניתי אותו במבצע ב-500... עושה רושם טוב, אין לי בעיות חום איתו בכלל.
אבל אני עם נורה של 250 בתוכו...

ובקשר לפוסטמות במכס - עוד לא ייצא לי שהטמטום שלהן עבד לטובתי =) נקווה שזה ייקרה גם..

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
המשולש עושה אחלה עבודה
אפשר לעבוד בלי בעיה עם קולטיוב אבל הפיזור אור פחות טוב
הכי טוב שיצא לי עד עכשיו זה האמריקאי של הידרושופ אבל הוא גם הכי יקר

Pop A Molly

Member
יש בעיה בנוגע להזמין רפלקטורים וורלד וואיד רוב ההזמנות לא רואות את היעד שלהם .
לגבי משנק אין בעיה ביכלל

Scroggy B

Active member
יש בעיה בנוגע להזמין רפלקטורים וורלד וואיד רוב ההזמנות לא רואות את היעד שלהם .
לגבי משנק אין בעיה ביכלל

מהבדיקות שערכתי, לא משתלם לקנות משנק באינטרנט. מה גם שתמיד יש סיכון שהוא ייעצר במכס ותתבקש להמציא תו תקן וכל מיני חרטות. המשנקים של עין השופט הם סבבה לגמרי והם משמשים לא רק לגידול - אורך חייהם הוא מספר שנים במינימום.
אם כוונתך למשנקים דיגיטליים - אני הייתי נזהר מהדגמים הזולים שמיוצרים בסין עם בקרת איכות ששווה לתחת...

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
משנקים אנלוגיים אין טעם להזמין מחו"ל כי זה לא יוצא זול יותר ואין להם כמעט בלאי
משנקים דיגיטליים אולי, אבל המשלוחים שלהם יקרים וסביר להניח שיתקעו במכס כי הם גם מאוד כבדים וגם מתכתיים

Pop A Molly

Member
מהבדיקות שערכתי, לא משתלם לקנות משנק באינטרנט. מה גם שתמיד יש סיכון שהוא ייעצר במכס ותתבקש להמציא תו תקן וכל מיני חרטות. המשנקים של עין השופט הם סבבה לגמרי והם משמשים לא רק לגידול - אורך חייהם הוא מספר שנים במינימום.
אם כוונתך למשנקים דיגיטליים - אני הייתי נזהר מהדגמים הזולים שמיוצרים בסין עם בקרת איכות ששווה לתחת...
דיברתי אל משנקים דיגיטליים ואני מדבר מניסיון אם תעיף מבט בלוג גידול שלי תראה שהזמנתי סט אפ מחול שכולל משנק דיגיטלי ונורות דיגיטליות
המשנק שייבאתי הוא Nanolux
שהוא בין השמות היותר יפים בקטגוריה . קומפקטי וחזק
בנוסף קיבלתי אחריות של 3 שנים במידה ויש איזה שהיא תקלה
אם שליחה לחול בחזרה ללא עלות כלומר אם כיסוי מלא
ולא,לא ניתקלתי באיזהשהם בעיות במכס חוץ ממשרד הבטיחות היתקשר ושאל מה החבילה מכילה , תוך שיחה של פחות מדקה החבילה הישתחררה והועברה למשלוח
משנקים אנלוגיים אין טעם להזמין מחו"ל כי זה לא יוצא זול יותר ואין להם כמעט בלאי
משנקים דיגיטליים אולי, אבל המשלוחים שלהם יקרים וסביר להניח שיתקעו במכס כי הם גם מאוד כבדים וגם מתכתיים
הסט אפ שלי שכולל משנק דיגיטלי משולב 600 וואט
נורת מטאל היילד דיגיטאלית
ונורת הייצפיאס דיגיטאלית
600 וואט שניהם
עלה לי באיזור ה300 דולר כולל משלוח בלי דמי תשלום בארץ
מאיך שאני רואה את זה אתה משלם פחות ומקבל גם יותר באיכויות ובכמות , אז לא רואה סיבה למה לא להזמין דברים כאלה מחול

Pop A Molly

Member
מה שכן הייתי צריך לעשות חיווט מחדש בארץ למשנק שיתחבר לרפלקטור פה בארץ מה שכלל לפרק את הפסי חשמל ולעשות התאמות מחדש, אבל עיניין של כמה דקות לא ביג דיל ביכלל