What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

הזמנה מחול

רוצה להזמין כמה דברים ואשמח להיתייעץ עם החבר'ה כאן בפורום בעלי הניסיון ב3 זנים אוטומטיים ממש טובים
ו3 זנים רגילים למגדל מתחיל בעלי THC גבוה

תודה מראש ;-)

Boomerr

Member
Think different ללא ספק אחד מהם
האוטומטיים של דינה פאם לפעמים יש מציאות
הבלו קריטיקל שלהם גודל הרבה ונראה טוב
אם כבר אוטומטיים אז ללכת לכיוון המתוקים והקטנים ולא לשמות המפוצצים התעזבתי עד עכשיו משמות הגדולים.
,בלי קשר חכי לעוד תגובות יש בטוח עוד מומלצים

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יש אלפי (עשרות אלפי?) זנים בשוק, אתה תצטרך להיות קצת יותר ספציפי.
אינדיקה? סאטיבה? איזה מערכת גידול? איזה סטלה אתה רוצה?

סטאפ : אוהל 90*90*170
מנורה 400v duel
מפוח 250 מקש
2 מאורר קליפס
1 וונטה 6"

Auto
1 היברדי עם סטלת ראש טובה אך לא כבדה כזה
2 אינדיקה שיהיה כיף לגדל
3 בחרתי סאטיבה של רויאל קווין סידס אמנזיה הייז

בעיקרון הציפייה הגדולה שלי מכולם שיהיו טובים בראש ויניבו
מספיק מה לעשן עד שאסיים את הגידול הראשון שלי מה שמביא אותי לחלק השני של הזרעים הנקביים בהם הייתי מחפש בעיקר משהו שיהיה לי קל לגדל ואחד כזה שלא מתרגלים אליו אחרי שבוע

האמנזיה הייז מעולה , לא סגור על החברה - תחכה שמישהו שמכיר יענה.
היבריד טוב יש לך את הג'ק הרר שהבנתי שהוא זן סתגלן וסלחן ומבחינת הסטלה - קשה להתרגל אליו.
עוד זן היבריד טוב שנמצא אצלי על הכוונת זה בלוברי, גם פה אני לא יודע לכוון אותך לחברה טובה במיוחד - נחכה ביחד שמישהו ימליץ על משהו מנסיון :)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אח שלי, אתה צריך לבחור או אינדיקה דומיננט או סאטיבה דומיננט וממש לא מומלץ לערבב בינהם עקב הפרשי גבהים.

אמנזיה הייז קאט סבבה, אבל הגרסא של רויאל קווין היא לא יותר מרמאות. אי דבר כזה זרעים של אמנזיה הייז כי אמנזיה הייז זה לא זן. אמנזיה הייז זה קאט של סופר סילבר הייז ואם אתה רוצה את האורגינל שממנו בחרו את האמנזיה הייז עדיף שתפנה לסופר סילבר הייז ממיסטר נייס.

בלוברי הזן האחרון שאני ממליץ עליו. ידוע בגדילה מאוד איטית, יבול נמוך, סטלה חלשה מאוד שמתרגלים אליה מהר ובשביל מה? קצת טעם מתוק.

פונז היקר לא התכוונתי לערבב בצמחים הנקביים אני יעשה סקרוג וינהל יומן גידול על 2 זרעים מאותו זן ב18 ליטר היא ציםבעיקרון מה אנשים בעלי ניסיון ממליצים לי שלא ישרף לי הכסף והזמן על משהו שאסתבך איתו

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
למה לגדל רק 2 צמחים? זה מלא זמן גידול.

אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך עד שיש לך 50 הודעות ושבוע בפורום.

אין פה מישהו שמכיר מישהו שמוכן למכור למישהו זרעים במקום שאסתבך עם האנגלית שלי בלהתעסק עם גויים או שזו שאלה מטומטמת מידי (הזרעים הם למטרת מזכרת בלבדכי איני יכול לצאת מהארץ ולבלות באמסטרדם

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אף אחד פה לא מוכר דברים דרך הפורום, זה אסור ע"פ החוקים.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
ולהשאיל ? ;-)
הפורום פה סביר להניח שתחת מעקב של יחידה הסייבר של המשטרע ולכן אסור לשתף פרטים אישיים, כמו אלו שנדרשים למסחר.
אם אתה רוצה לסמוך על דמות אינטרנטית עם החופש שלך תהנה, אבל לא פה.

מה אתה אומר נפתח יומן גידול ? אני מת להצליח אבל מפחד מהכלבלבת בעיניין השיתוף

יש לי בעיקרון רע מקססה שהתחיל לפרוח לו ב29.5 בנתיים בשמש מחכה לו אוהל 90*90מנורת 400 מפוח מאוורר וונטה 6

עכשיו כשאני על 50 אשמח לדעת מה האפשרויות שנפתחו בפניי חבר יקר ואם אוכל בבקשה להצטרף לרבוצה שלך

Last edited by a moderator:

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
מה אתה אומר נפתח יומן גידול ? אני מת להצליח אבל מפחד מהכלבלבת בעיניין השיתוף

יש לי בעיקרון רע מקססה שהתחיל לפרוח לו ב29.5 בנתיים בשמש מחכה לו אוהל 90*90מנורת 400 מפוח מאוורר וונטה 6

עכשיו כשאני על 50 אשמח לדעת מה האפשרויות שנפתחו בפניי חבר יקר ואם אוכל בבקשה להצטרף לרבוצה שלך
יומן גידול יאפשר לחברי הקבוצה לעזור לך עם בעיות פחות או יותר בזמן אמת.
כמו שכתבתי לך קודם, מומלץ להשתמש בויפיאן כדי להסתיר את העקבות שלך וכמובן לא לנדב מידע בעזרת תמונות או טקסט לא חיוניים.

כרגע אתה על 50 הודעות אבל עדיין לא משתמש מהשורה. עדכון הסטטוס לוקח כמה דקות - שעות.

עריכה:
כאן תוכל למצוא את ההבדלים בהרשאות של סוגי המשתמשים העיקריים - https://www.icmag.com/modules/Benefits/