ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
לפעמים, מאוחר מאוחר בלילה, שהסטלה מתהפכת והכל כבר נמרח, אני יושב לעשן עוד גוינט אחד קטן וקורא פסקי דין. זה התחיל כתרגיל להתמודד עם פחדים וליישב אותם עם המציאות ונמשך למעין תחביב שכזה. אני חושב שקראתי את כל פסקי הדין שהועלו לרשת בנושא גידול סמים וזוכר את פסק הדין שהועלה בתחילת השרשור
ששת הנאשמים בפרשה הם אולי הטמבלים מהסוג הכי טיפשי שיש
שכרו אולם לגידול במקום לא מוצנע, גנבו חשמל במאות אלפי שקלים, החזיקו נשק לא חוקי ברכב אאודי פשע חדש שאיתו הגיעו למעבדה.. בקיצור, על סף הפיגור הקל, ועם זאת, ארבעה מתוך הנאשמים חלקו עבר נקי מפשעים והרשעות ויצאו ללא מאסר בפועל. אחזור רגע לנושא המקורי - למיטב ידיעתי אין קשר בין הידרושופ לבין המשטרה. מה שבטוח זה שאי אפשר להסיק קשר שכזה עפ"י פסק הדין המדובר בו נמצאה חשבונית של החנות בארנק של אחד הנאשמים (עוד עדות לטמטום של אנשים, למה לשמור אותה בארנק?) וחשבונית זו היוותה כראיה יחידה שיכלה לעזור בסגירת התיק נגד אותו נאשם. בהתאם למשקל הראיה זימנו את עובד הידרושופ להעיד במשפט. אין באפשרות החנות או העובד לסרב לכזו הזמנה מבלי לשאת בהשלכות ואי אפשר לצפות מחנות שכזו להסתכן בצו לסגירת עסק בגלל לקוח מטומטם. אני לא בא להגן על החנות חלילה, למעשה אני מתעב אותם ולא אקנה מהם כלום אף-פעם, אבל אם יש פה קוראים שקנו מהחנות ונכנסים עכשיו לסרטים על מעצר בקרוב - הסירו דאגה מלבכם, חוץ מלייט מובר שייפול לכם באמצע גידול או מנורת לד זולה שנמכרת לכם במחיר מופקע או דשן מקולקל שפג תוקפו וירעיל לכם את הגידול לא יזיינו אותכם בהידרושופ יום טוב