What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

((( HYPERMASS MATRIXX GROW SYSTEM )))

M@TRIXx

Member
Cuzzz czech friend,my growsystem contains :

MICRO DRIP SYSTEM

jako medium sem použil

COCO
+ vermikompost + perlit, světelná záře udává sílu

400 Watts
a jedná se jakjinak než o sodíkovou výbojku a k ní je použita zvlhčovačka vzduchu,momentálně jsou rostliny ozařovány dvěmy trubicovými zářivky s modrým spektrem světla o výkonu 56 Watts,hnojiva jak jinak než komplet

Advanced Hydrophonics of Holland + Grow/Bloom Excelator, Phytamin a Final Solution
a samotné rostliny by měli být:

Jack Herer , TOP 44 , Northern Lights , Voodoo Skunk , Chronic

v celkovém počtu 11 kusů

:woohoo:

Last edited:

Axleet

New member
což si stejně všichni můžem přečíst na groweru že :D

no ja osobně jsem dalsvoje téma na flower pix , tak tam přispívaj ostatní členové z různých zemí a je to lepší si myslím :)

newhousegreen

-.-
Veteran
A já si zase myslim,že nejdřív je třeba udělat tady českou základnu a samozřejmě přispívat i do ostatních for.

Last edited:

M@TRIXx

Member
to newhousegreen:teď už ne,dal jsem pod cool white zářivky když mi přišli,řízky se lépe zregenerujou a pak jsem je po týdnu šoupnul pod HPSko,je to pro ně šok,změna prostředí ale do 2-3 dnů se aklimatizujou a hlavně je důležitý ze začátku dát trochu vejš lampu aby nad vrcholkama bylo jen příjemný teplo...

to Hlava: :woohoo:

M@TRIXx

Member
19/18

19/18

další fotoupgrade z 19/18 mě porád prypadá,že jim něco chYbí kočkám,možná CO2,ale tak trochu rostou :bigeye:

Last edited:

newhousegreen

-.-
Veteran
Pěkné,na to že tam máš různé druhy celkem stejnolitá masa.Škoda ta rychlost růstu no.Ale,kdo si počká ten se dočká,že?

M@TRIXx

Member
CO2 UPGRADE 25/18

CO2 UPGRADE 25/18

a další upgrade a new PHOTOZZZ :yoinks: zavedení CO2,které tvoří kvasinky (průměr 600g CO2 na 10g droždí a 20g sacharozy )

Last edited: