What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

הוספת חנקן בזמן הפריחה

tba

Member
הוספת חנקן בזמן הפריחה

שלום לכולם.

אני תוהה האם להתחיל להוסיף חנקן גם בזמן הפריחה. עד עכשיו הוספתי רק בשבועיים הראשונים לפריחה, אבל העלים מצהיבים מאוד לקראת סוף התקופה. אני משתמש בביוגרו וביובלום.
אני יודע שחלקכם לא מתלהב מביובלום, אבל זה מה שיש לי בנתיים

מה דעתכם?

נ.ב: סיימתי לאחרונה מחזור שני של ה סופר-למון-הייז של גרין-האוס, ממולץ בחום רב! סאטלת גוף וראש עם נטייה לכיוון הראש שלא נגמרת, וריח פשוט מדהים

ido

Member
שלום לכולם.

אני תוהה האם להתחיל להוסיף חנקן גם בזמן הפריחה. עד עכשיו הוספתי רק בשבועיים הראשונים לפריחה, אבל העלים מצהיבים מאוד לקראת סוף התקופה. אני משתמש בביוגרו וביובלום.
אני יודע שחלקכם לא מתלהב מביובלום, אבל זה מה שיש לי בנתיים

מה דעתכם?

נ.ב: סיימתי לאחרונה מחזור שני של ה סופר-למון-הייז של גרין-האוס, ממולץ בחום רב! סאטלת גוף וראש עם נטייה לכיוון הראש שלא נגמרת, וריח פשוט מדהים

נשמח לראות תמונות אבל בגדול הצהבה של העלים וסימנים של מחסור בחנקן לקראת סוף תקופת הפריחה זו תופעה טבעית שקורת בהרבה מאוד מקרים ואין בזה כל פסול -
הצמח לוקח את השאריות של היסודות שהוא צריך מהעלים ומעביר אותם לתפרחת.
זה בסדר גמור:

"It's relatively normal for your plant's leaves to start turning yellow towards the end of your flowering cycle as the plant becomes nitrogen deficient while it's creating its buds."

עוד:

http://www.growweedeasy.com/nitrogen-deficiency-cannabis

tba

Member
הוספת חנקן בזמן הפריחה

הוספת חנקן בזמן הפריחה

אין לי תמונות כי המחזור הסתיים, פשוט תהיתי אם כדאי לשנות משהו במחזור הנוכחי.

Bud+

Member
אני אוהב שהצמחים מצהיבים בסוף, ברמה סבירה.
אני רוצה שההצהבה תתחיל 3 שבועות לפני הסוף ושבסוף בערך רבע מהעלים יהיו כבר צהובים לגמרי.

אני נותן תוספות חנקן בהתאם.

לגבי ביוגרו וביובלום באופן ספציפי, שאני מגיע לשלב שמחליפים את התאורה ל12-12 אני מתחיל עם 4 או 5 מ"ל ביוגרו ו0 ביובלום וכל שבוע אני מעביר מ"ל אחד מהגרו לבלום.
ככה יוצא שעד שבוע 4-5 אני עדיין נותן גרו.

הסופר למון מעולה, גידלתי כמה ועכשיו אני מסיים עם אחד אוטומטי (שאם הייתי יודע שהוא אוטומטי לא הייתי טורח להנביט אותו).
צריך לתת להם זמן גדילה משמעותי כדי לקבל יבול טוב, אבל כל פרח להיט.

tba

Member
אחלה באד, תודה!

כמה זה זמן גדילה משמעותי לדעתך? כי האמת קצת התאכזבתי מהיבול. נתתי לה כמעט חודשיים גדילה ב 12 ליטר וקיבלתי 17 גרם יבש.
זה אומנם כמות שתספיק לפחות לחודשיים והחומר מעולה, אבל עדיין קצת מאכזב לא?

Bud+

Member
חודש מייחור, לכל הפחות, בהנחה שהגדילה בקצב טוב.
בוא נגיד להכניס אותה בגובה 80 ס"מ לפריחה זה סבבות לאללה. כמובן שצריך לקטום אותה או לקשור אותה בתהליך.
בגובה הזה באדמה גם מומלץ להשתמש בעציצי 20 ליטר ולא 12.
בקוקוס אין בעיה לעבוד גם עם עציצי 6.5 בגובה הזה.

isranabis

Active member
Veteran
יש כל מיני צורות של חנקן עם בסיס שונה חלק מעקב פריחה וחלק לא זה תלוי בצורה של החנקן ובבסיס שלו