What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

הנושא הוא רייח

David1975

Member
הנושא הוא רייח

שאלה לגבי פתרון לבעיית רייח( רייח חריף אמיתי ) , מדובר בארון גידול בגודל רוחב 170 עומק 50 גובה 220 , מערכת בפנים מפוח 250 של s&p מק״ש 350 , פילטר פחם פעיל , ונטה להכנסת אוויר פועלת עם טיימר כל 30 דקות , למשך 10 דקות , מנורה 400w .
סך הכל 7 עציצים , שלושה זנים שונים אפרט בהמשך ,
גדלים בתוך עציץ של 8 ליטר כל אחד .
גיל השתילים הוא חודש וחצי .
בעית הרייח החלה בגיל חודש ( עוד בזמן שלב הגדילה כאשר האור דלוק 18/6 .
כרגע הכנסתי אותם( לאחר חודש וחצי) להפרחה 12/12 .
מה שנורא מדאיג אותי לגבי הרייח במידה וילך ויחמיר .
יש לציין שהלחות בארון היא 55%-60% .
טמפרטורה 21-27
אשמח אם משהוא בעל נסיון יתן לי פיתרון .
(אני חדש בתחום קורא המון , ומוכן לקבל עזרה אם עשיתי איזה טעות בדרך) תודה מראש . אם ישנם שאלות הענה בהקדם.

Scroggy B

Active member
תבדוק אטימות של כל החיבורים, ושלמות של כל השרשורים, לפעמים חור אחד קטן מסריח בית שלם.
לא כל כך הבנתי את הסט אפ בגלל כאפות עברית בפורום, אני לא חושב שהוא כזה רלוונטי לנושא, אם כל האוויר היוצא עובר דרך הפילטר וכל ההספיקות במערכת הן באותם טווחים נקובים. האם הפילטר חדש? אם לא, בן כמה הוא ובאילו תנאים הוחזק כאשר לא נעשה בו שימוש?

babagamp

New member
כמו שסקרוגי ציין, תוודא שאין בריחה של אוויר מכל החיבורים.
דבר שני תוודא שהוונטה לא חזקה מדי ביחס לקצב ההוצאה, ככה יוצא לך אוויר לא מסונן מהחלל.
גם הלחות הגבוהה אצלך פוגעת בסינון של הריח, ככל שהאוויר בחלל לח יותר קשה יותר לפילטר לסנן את הריח.

אני יכול להגיד לך מנסיון שיש זנים שגם פילטר פחם לא יעזור בריח
באחד המחזורים גידלתי זן סקאנק משוגע(!!) שגם פילטר וגם ג'ל אונה וגם אייר וויק שמתי ועדיין היה ריח.

David1975

Member
S&p זה החברה של המפוח
לגבי הלחות אייך אני יכול להוריד אותה
הזנים הם כוש טהור ,samsara seeds punky lion,world of seeds skunk 47
ואת כול שאר העצות שלכם אבדוק שוב בקפידה תודה

Scroggy B

Active member
מצטרף לבאבא, גידלתי צ'יז והוא הסריח את החדר שבו הוא נמצא, למרות שהיה לי באוהל פילטר פחם, וכל החיבורים והתנאים היו בטווחים הנומינליים... לי זה לא כל כך הפריע, אולי מכיוון שאני לא מזמין אף אחד הביתה לעולם =)

Latest posts

Latest posts