What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Highway Delight

lechu

Member
Wie ktoś cokolwiek na temat tej odmiany? Dojdzie na polskim out? Mam okazje kupić 11 nasion z high quality seeds za 65 zł i nie wiem czy jest sens.

Ps. Zakładam nowy wątek ponieważ zadałem już to pytanie w "outdoor odmiany" ale nie uzyskałem odzewu.
Pozdrawiam:smile:

Zathir

Member
Nie wiem lechu moze to je jestem jakis nerwowy ale to juz 3 taki sam nowy temat dzis na forum. Przeciez zadałes pytanie wczoraj, skoro nikt z osób które juz zdązyły je przeczytac nie odpisał Ci to znaczy ze nie mają nic ciekawego do powiedzenia w tym temacie. Uważasz ze jak zrobisz nowy wątek to ludzie wiecej osób to przeczyta czy moze zacheci to kogos do odpowiedzenia Ci na pytanie? Pomysl co by było jak by kazdy zakładał nowe tematy pytając o cos. Opal haszysza czy hypereala i masz. Po to ktos pozakładał na tu forum tematy w stylu "outdoor odmiany", "indoor pytania" itp aby nie robic własnie tego co Ty robisz teraz. Tak sie zastanawiam, czytałes "PRZECZYTAJ ZANIM NAPISZESZ" czy stwierdziles ze szkoda na to czasu? :bashhead:
pozdrawiam

Last edited:

lechu

Member
No macie racje, temat do kosza lecz żeby nie było- na H i haszysz.com nic nie było na temat tej odmiany w google również nic konkretnego:p

lechu

Member
W google są oferty sklepów i opisy, jednak chodzi mi o jakieś info poparte praktyką... No i co z tego że podałem nr gg? Na pewno już komendant zainstalował gg snifera. Ty też na drugi raz pomyśl bo to nie boli w końcu...

Zathir

Member
lechu sęk w tym ze własnie nie rozumiesz co jest w tym złego. Mówiąc " Opal haszysza czy hypereala i masz" chodziło mi o sterte tematów takich jak ten a nie o informacje o odmianie ;)

oddworldDormé :D

Azzzzzz

Member
Veteran
Hej, highwaya mial znajomy ktoregos tam sezonu, z tego co pamietam odmiana wogole nie doszla, probowalismy niedojrzalej no i calkiem calkiem byla...

Ludzie sie myla mysle dlatego ze tematy indoor pytania i outdoor nie sa przyklejone u gory, tam gdzie co w ogrodzie, moze rozwaz kov zeby te watki bardziej uwidocznic.

Pozdr