L
LarryOGkush
הגידול חוץ הראשון שלי
מגדל שתי זנים אוטומטים, אפגן קוש ונותרן לייט.
בקיצור אני הלכתי על אינדיקות כי סאטיבות נראות יותר לעין בגלל הגודל.
מדשן עם כל הערכה של ביו-ביז פלוס הבלומבסטיק של אטמי, וכמובן שאני דואג לאזן גם חומציות.
כמה תמונות...
Nothrn Lights
Afghan Kush
האפגנית כבר אחרי קציר ועכשיו היא ביבוש בתוך קרטון עם וונטה.
עכשיו, האפגנית שלי יצאה ממש קטנה ברמה של בדיחה, וזה ממש ביאס לי את כל הצורה!! אין לי מושג למה זה קרה, אני עשיתי את אותו תהליך בדיוק עם שתי הצמחים. האמת שאחי הוציא את הזרע בטעות אחרי שהנבטתי תזרע בתוך האדמה, חוץ מי זה אני לא מצליח לחשוב מה קרה שהאפגנית יצאה ממש קטנה.
ורציתי לשאאול שאלה ממש חושבה, על מה אני צריך להפקיד כדיי שיצאו לי פרחים דחוסים וחזקים כמו קנאביס רפואי..?
חלק אמרו לי שצמח לא דחוס, זה צמח שהיה כנראה חם לו במהלך המחזור, אבל אני בטוח שיש עוד כמה דברים שבטח כדיי לדעת וצריך להקפיד עליהם.
אני פשוט מתכנן מחזור של אינדור ובאלי לעשות משהוא טוב.
מגדל שתי זנים אוטומטים, אפגן קוש ונותרן לייט.
בקיצור אני הלכתי על אינדיקות כי סאטיבות נראות יותר לעין בגלל הגודל.
מדשן עם כל הערכה של ביו-ביז פלוס הבלומבסטיק של אטמי, וכמובן שאני דואג לאזן גם חומציות.
כמה תמונות...
Nothrn Lights
Afghan Kush
האפגנית כבר אחרי קציר ועכשיו היא ביבוש בתוך קרטון עם וונטה.
עכשיו, האפגנית שלי יצאה ממש קטנה ברמה של בדיחה, וזה ממש ביאס לי את כל הצורה!! אין לי מושג למה זה קרה, אני עשיתי את אותו תהליך בדיוק עם שתי הצמחים. האמת שאחי הוציא את הזרע בטעות אחרי שהנבטתי תזרע בתוך האדמה, חוץ מי זה אני לא מצליח לחשוב מה קרה שהאפגנית יצאה ממש קטנה.
ורציתי לשאאול שאלה ממש חושבה, על מה אני צריך להפקיד כדיי שיצאו לי פרחים דחוסים וחזקים כמו קנאביס רפואי..?
חלק אמרו לי שצמח לא דחוס, זה צמח שהיה כנראה חם לו במהלך המחזור, אבל אני בטוח שיש עוד כמה דברים שבטח כדיי לדעת וצריך להקפיד עליהם.
אני פשוט מתכנן מחזור של אינדור ובאלי לעשות משהוא טוב.
Last edited by a moderator: