What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

האם זה מוכן?

Talamaska

Member
בחלק העליון של הקולה כמעט כל השיערות חומות
והטריכומים עדין לא עינבר

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    50 KB · Views: 23

Green's

Member
עוד שאלה זה ניראה כמו אינדיקה
מצליחים לזהות את הזן?

הי חבר
אני ממש לא מומחה להגדרת זנים כך שלא אוכל לעזור לך בתחום הזה. נראה לי יותר סטיבה דומיננטית מאינדיקה. מאד קשה לראות מהתמונות עד כמה אתה קרוב לסוף. מה שאני כן רואה זה שיש לך עניין עם עודף חנקן בשביל צמח בשלב הזה. אתה עוד מדשן עם דשן בסיס ? אם כן אני ממליץ לך להפסיק איתו ולתת לצמח לאכול את עצמו קצת לפני הקציר כדי שלא יהיה לו טעם קשה בעישון. תהנה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
הייתי שוטף כבר בשלב הזה ועוד שבוע קוצר.
נראה כמו חצי חצי אינדיקה סטיבה.

למה אין לצמח עלים?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
לפני הקציר זה לא ממש מזיק. בכללי הצמח מגדל אותם כי הוא צריך אותם, לא בשביל הפוזה

ganesh5000

Member
אני קצת מבולבל.
מצד אחד אתם אומרים שזה נכון לעשות דיפוליאציה כדי לחשוף את הבאצים היותר נמוכים לאור
מצד שני אתם אומרים לא להוריד את העלים.
אני ראיתי שזה ממש עוצר את הצמיחה לגובה של הענפים ועשיתי את זה לאורך כל הפריחה, אפילו התחלתי קצת בצמיחה כדי להרגיל את הצמח לפעולה.
אם כבר מורידים עלי מניפה, מתי הכי בריא להתחיל להוריד בלי לפגוע בצמיחה?

Green's

Member
אני קצת מבולבל.
מצד אחד אתם אומרים שזה נכון לעשות דיפוליאציה כדי לחשוף את הבאצים היותר נמוכים לאור
מצד שני אתם אומרים לא להוריד את העלים.
אני ראיתי שזה ממש עוצר את הצמיחה לגובה של הענפים ועשיתי את זה לאורך כל הפריחה, אפילו התחלתי קצת בצמיחה כדי להרגיל את הצמח לפעולה.
אם כבר מורידים עלי מניפה, מתי הכי בריא להתחיל להוריד בלי לפגוע בצמיחה?

גם אני מבולבל כבר זמן רב בנוגע לנושא של הורדת עלי מניפה. יש המון דעות מאד נחרצות לשני הכיוונים ונראה שזה בלתי אפשרי כמעט לקבוע מה נכון ומה לא נכון לעשות. אני חושב שהשאלה של האם להוריד או לא תלוייה בסגנון גידול ועוד הרבה משתנים אחרים. החלטתי לנסות ולהוריד הרבה עלים (רק את אלו שחוסמים אור לפרח) בגידול הנוכחי להבדיל מהקודמים ולבדוק בעצמי. מה שנראה לי בטוח זה שלא כדאי להוריד יותר מכמה עלים בודדים (רק אם חייבים) בזמן הגדילה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
מי אמר שבריא לעשות דפוליאציה?
ממש לא בריא

בריא לא להצל באופן משמעותי על פריחה תחתונה
בין זה לבין להוריד לצמח את כל העלים יש עולם ומלואו

isranabis

Active member
Veteran
אני פעם הייתי בדעה שלא להוריד אף עלה
העלים הם למעשה בתי חרושת קטנים
שמייצרים אנרגיה וסוכרים לצמח
אבל לאחר שעשיתי ניסיון
שבו הורדתי לצמח את כל העלים איך שהם יצאו
ובצמח השני לא נגעתי
בסופו של דבר היבול היה שווה בשני הצמחים
כניראה שהורדת העלים מזרזת משהו בצמח
כדי לפצות על חוסר העלים
העובדה היא שאפשר להוריד עלים חופשי
וזה לא מזיק לצמח
למרות חוסר ההיגיון שבדבר
יש לי כמה חברים שקוטמים כל עלה
ומביאים תוצאות נהדרות בכמות ובאיכות
לא מובן לי איך
אבל זה פשוט ככה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
שתי השיטות גרועות באותה מידה לדעתי
מה שבאמצע זה איפה שאני רוצה להיות

Talamaska

Member
אחי לפי מה אתה חושב שלצמח יש עודף חנקן?
בפריחה לא נתתי בכלל את הגרו. רק את הטופמקס,ביובלום,ואלגמיק

Talamaska

Member
הי חבר
אני ממש לא מומחה להגדרת זנים כך שלא אוכל לעזור לך בתחום הזה. נראה לי יותר סטיבה דומיננטית מאינדיקה. מאד קשה לראות מהתמונות עד כמה אתה קרוב לסוף. מה שאני כן רואה זה שיש לך עניין עם עודף חנקן בשביל צמח בשלב הזה. אתה עוד מדשן עם דשן בסיס ? אם כן אני ממליץ לך להפסיק איתו ולתת לצמח לאכול את עצמו קצת לפני הקציר כדי שלא יהיה לו טעם קשה בעישון. תהנה

אחי מוזר מה שאתה אומר.. לפי מה קבעת שיש עודף בחנקן?
בפריחה לא נתתי ביו גרו בכלל(נשפך לי:))

Latest posts

Latest posts