What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

האם עוקבים אחרי החיפושים שלי ברשת?

האם עוקבים אחרי החיפושים שלי ברשת?

חבר אמר לי "שהם" מחפשים
אנשים שגולשים ומחפשים זרעים או מדריכי גידול ברשת
ואז הם יכולים לתפוס לפי האיי פיי של המחשב
אני אישית לא מאמין אבל מעניין אותי מה אתם אומרים והאם שמעתם פעם דבר כזה

ואם תפסו את האיי פי של המחשב מה יעשו?...

אתה יודע כמה אנשים בודקים באינטרנט על פצצות,חומרי נפץ,תכנים פדופיליים,סחר בנשים,נשק לא חוקי וכו' ובסוף לא עושים עם זה כלום?.....אם כל אחד מאלה היה נכנס למעקב רק על סמך החיפוש לא היו מספיק שוטרים בארץ לעשות עליך חיפושים ולהטריד את קרן מור בבית..

בגדול,יש מילים מסויימות שחיפוש שלהם באינטרנט מדליק נורות אזהרה בסוכנויות ביון וכאלה...חיפוש של זרעים לקאנביס עוד לא נכנס לקטגוריה הזאת.

אני בספק שיש שופט בארץ שיתייחס ברצינות ל"ראיות" מהסוג הזה

Scroggy B

Active member
המקרה שאני זוכר ששמעתי עליו שקשור איכשהו בחיפושים באינטרנט שהיו לראיה משפטית היה מקרה שבו שני בני זוג מירושלים רצחו אדם והמיסו גופתו בחומצה. התביעה הראתה שהם חיפשו באינטרנט דרכים להפטר מגופה.
במקרה זה, החיפוש באינטרנט הראה על קיומה של כוונה תחילה לרצוח ולהעלים ראיות.
לא חושב שאם תופסים מגדל לוקחים לו את המחשב, למרות שבטח העיתונות יאהבו לנפח את מימדי "המעבדה" שתיתפס עם "מדריכים מקצועיים" ו"ייעוץ מומחים" מהאינטרנט...
אתה תמיד יכול לגלוש דרך פרוקסי מסתורי שנמצא באיזה חור, להשתמש בדפדפן טור. ליתר בטחון.
גם אז, ספק האינטרנט רואה שאתה מחובר לפרוקסי (אך אין באפשרותו לקרוא את המידע שעובר בינך לפרוקסי)

נשמע לי כמו קשקוש פרנואידי לא מבוסס מה שחבר שלך חושב... אם חיפוש באינטרנט הוא ראיה אז קניה בחנות הידרו היא ראיה חזקה בהרבה לא?

kakamika

Member
בקצרה:
לא.

הסבר:
אף אחד לא יושב על החיפושים של גוגל, כמו שאמרו לפני, זה רק בדיעבד
ורק אחרי שכבר תפסו אותך על עבירה מסויימת.
בלי קשר לזה, יש סיכוי מסויים שיש כתובות שמנוטרות, כמו נגיד של האתר הזה
ומי שגולש לפה הרבה הרבה יותר מהמשתמש הממוצע יכול אולי לעורר חשד קל
זה עדיין לא מוכיח כלום.
בשביל זה יש פרוקסי או תור (שזה אותו דבר) .

בהצלחה בהמשך.

orev

Active member
בעיקרון יש לא מעט אתרים שמבקשים על המחשב שלך מידע כמו באיזה אתרים ביקרת וכו'

יש פה באתר פורום אבטחה באנגלית שמדבר על כל הנושאים האלו
Security & Legal Issues

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אפשר להתלבש לך על האינטרנט ולראות לאן אתה גולש אם שמו לך איזה בקדור (סוג של וירוס) ואולי לא יוכלו להשתמש בזה כראיה אבל יכולים על בסיס זה לדעת להסתכל עליך

אם אתה מסובך עם דברים גם ככה ויש חשד שכחולי המדים בעסק אני ממליץ לך לא להכנס לתכנים מפלילים
אם אתה אדם מהשורה שאין לו קשר ספציפי למשטרה אין לך הרבה מה לדאוג - זה לא שיש להם אקסטרה משאבים, כח אדם או כח שכלי

Latest posts

Latest posts