P
Pig Drug
גידול ראשון - Og Kush +Dinachem
אהלן אנשנושים חזיר הסמים החליט לגדל בעצמו את הסמים
החלטתי לפתוח יומן בתקווה שתעזרו לי לעבור את התהליך
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
הנסיכות שלי התחילו את השבוע השני לצמיחה סך הכל ימים שעברו מאז הנביטה - יום 12 האוג קוש - והשניים האחרים 10 יום פיגור של יומיים
משטר של 20/4
השקיה - משתדל כמה שיותר לחכות עם ההשקיה כל שלושה ימים ארבעה תלוי במצב האדמה אני אוהב למתוח את הגבולות ולא לקחת סיכונים מיותרים של השקית יתר
הלחות 60
שיש צורך מעלה בעזרת מכשיר מאדים קרים ל70
טמפרטורה 25 האידיאלי
דשן - מדשן חצי מיל מהגרו לליטר מים
לא מאזן חומציות
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ציוד:
אוהל 120X120X200
אדמה טוף מרום גולן
דשנים בסיסים של חברת Advanced Nutrients
עציצים - איר פוט 20 ליטר כרגע שלושה עציצים
מנורה 600 W רפלקטור מקורר אוויר.
מפוח - 350 - להוצאת אוויר + פילטר פחם
2 מאווררי קליפס.
וונטה 5' לכניסת אוויר
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-תמונות של הילדות -
אהלן אנשנושים חזיר הסמים החליט לגדל בעצמו את הסמים
החלטתי לפתוח יומן בתקווה שתעזרו לי לעבור את התהליך
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
הנסיכות שלי התחילו את השבוע השני לצמיחה סך הכל ימים שעברו מאז הנביטה - יום 12 האוג קוש - והשניים האחרים 10 יום פיגור של יומיים
משטר של 20/4
השקיה - משתדל כמה שיותר לחכות עם ההשקיה כל שלושה ימים ארבעה תלוי במצב האדמה אני אוהב למתוח את הגבולות ולא לקחת סיכונים מיותרים של השקית יתר
הלחות 60
שיש צורך מעלה בעזרת מכשיר מאדים קרים ל70
טמפרטורה 25 האידיאלי
דשן - מדשן חצי מיל מהגרו לליטר מים
לא מאזן חומציות
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ציוד:
אוהל 120X120X200
אדמה טוף מרום גולן
דשנים בסיסים של חברת Advanced Nutrients
עציצים - איר פוט 20 ליטר כרגע שלושה עציצים
מנורה 600 W רפלקטור מקורר אוויר.
מפוח - 350 - להוצאת אוויר + פילטר פחם
2 מאווררי קליפס.
וונטה 5' לכניסת אוויר
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-תמונות של הילדות -