גידול ראשון-כמה שאלות- Dark Devil Auto feminised
שלום לכולם אני בתחילת הגידול הראשון.
ההתרגשות והפזיזות השאירו אותי עם 10 זרעים אוטומטים מזן Dark devil
הזמנתי אותם לפני שקראתי והתעניינתי במה הם בדיוק זרעים אוטומטים.
אני משתמש בנורת דואל ספקטרום 250, תערובת אדמה מהידרו שופ, שלושה דשנים של ביו ביז(ביו-גרו, ביו-בלום, טופ-מקס).
כרגע הדבר היחיד שבשליטה הוא הטמפרטורה והלחות. מד חומציות ומאזן עדיין אין לי ורציתי לדעת מה החשיבות של איזון חומציות ואיך זה עובד?
עוד דבר שעשיתי לפני שקראתי, קשירה בצורה של קשת, האם זאת טעות כי הצמח אוטומטי? או שזה לא משנה? בכל מקרה הצמח מגיב טוב, נראה טוב, ומקבל מחזור אור
של 4\20 .
החלטתי לא להשתמש בדשנים בינתיים חוץ מהביו-גרו מ"ל לליטר.
בנוסף אני משתמש ב2 ונטות שלא כל כך מצליחות לשמור על הטמפרטורה באוהל מתחת ל27 מעלות.
שאסיים עם הגידול הזה אקנה עוד ציוד אולי תאורה יותר חזקה אם היא תתאים לגודל הארון 80על80על200
אשמח לעצות ממכם להמשך הגידול
דבר אחרון- לא עקבתי אחרי מספר הימים אבל הוא באמצע שבוע רביעי
תודה לקוראים ולעוזרים!
שלום לכולם אני בתחילת הגידול הראשון.
ההתרגשות והפזיזות השאירו אותי עם 10 זרעים אוטומטים מזן Dark devil
הזמנתי אותם לפני שקראתי והתעניינתי במה הם בדיוק זרעים אוטומטים.
אני משתמש בנורת דואל ספקטרום 250, תערובת אדמה מהידרו שופ, שלושה דשנים של ביו ביז(ביו-גרו, ביו-בלום, טופ-מקס).
כרגע הדבר היחיד שבשליטה הוא הטמפרטורה והלחות. מד חומציות ומאזן עדיין אין לי ורציתי לדעת מה החשיבות של איזון חומציות ואיך זה עובד?
עוד דבר שעשיתי לפני שקראתי, קשירה בצורה של קשת, האם זאת טעות כי הצמח אוטומטי? או שזה לא משנה? בכל מקרה הצמח מגיב טוב, נראה טוב, ומקבל מחזור אור
של 4\20 .
החלטתי לא להשתמש בדשנים בינתיים חוץ מהביו-גרו מ"ל לליטר.
בנוסף אני משתמש ב2 ונטות שלא כל כך מצליחות לשמור על הטמפרטורה באוהל מתחת ל27 מעלות.
שאסיים עם הגידול הזה אקנה עוד ציוד אולי תאורה יותר חזקה אם היא תתאים לגודל הארון 80על80על200
אשמח לעצות ממכם להמשך הגידול
דבר אחרון- לא עקבתי אחרי מספר הימים אבל הוא באמצע שבוע רביעי
תודה לקוראים ולעוזרים!